SPORTURI  »  HANDBAL  »  OLTCHIM

Adina Meiroşu va reveni la antrenamente!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 august 2010 00:00

Adina Meiroşu îşi va relua în curînd antrenamentele la Oltchim, campioana României en-titre, ea revenind după ce a pierdut o sarcină.

 

"Am vorbit cu Adina, i-am urat la mulţi ani (astăzi împlineşte 25 de ani) aşa cum au făcut şi colegele sale de la echipă. Mi-a spus că şi-a revenit din punct de vedere psihic şi că este optimistă. Va mai sta cîteva zile să se liniştească apoi îşi va relua antrenamentele fizice. Se va antrena singură pînă ne vom întoarce noi de la turneele amicale astfel încît să recupereze din pregătirea fizică făcută de fete pînă acum. Adina este o fire tare, o luptătoare şi sînt sigur că va fi o piesă importantă a Oltchimului şi în sezonul viitor. E tînără, mai are foarte multe de spus în handbalul românesc şi european", a declarat vicepreşedintele grupării vîlcene, Petre Berbecaru, potrivit mediafax.

Handbalistele de la Oltchim au plecat în această dimineaţă spre Gyor, acolo unde vor juca la turneul amical "Szabella-Kupa", alături de echipa locală, de Hypo Viena (Austria) şi Vaci NKSE (Ungaria).

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
neanicu86
neanicu86  •  12 August 2010, 22:38

era bine daca reusa sa plece impreuna cu fetele in turnee. se stie ca antrenorul face antrenamente foarte grele, asadar ii va fi greu sa recupereze singura conditia fizica.

dorindeva
dorindeva  •  12 August 2010, 12:42

In viata avem parte de bune si rele, de bucurii si de necazuri. Ne bucuram cand totul merge bine si ne intristam cand apar necazurile.Se pare ca la tine bucuriile si necazurile s-au grabit sa vina devreme, dar asa cum ai avut placerea sa te bucuri, asa trebuie sa ai taria sa treci si peste gregtatile vietii.Azi la ceas de sarbatoare, noi cei din Deva,sti tu, iti uram "La multi ani" si-ti dorim un nou inceput in toate si fara necazuri.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează