SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

Adio, dar rămîn cu tine! Constantin Căliman s-a despărțit de CSM București

Constantin Căliman (dreapta), alături directorul sportiv Nicolae Luca și de antrenorul Kim Rasmussen // Foto: Ionuț Buharu
Constantin Căliman (dreapta), alături directorul sportiv Nicolae Luca și de antrenorul Kim Rasmussen // Foto: Ionuț Buharu

Articol de - Publicat duminica, 18 octombrie 2015 00:00

Directorul general de la CSM București și-a luat la revedere de la echipă după victoria din Ligă, de vineri.

CSM București a debutat cu o victorie categorică în grupa D a Ligii Campionilor, trecînd pe teren propriu cu 33-21 de MKS Lublin, campioana Poloniei.

După primul meci internațional din istoria clubului bucureștean, Constantin Căliman, directorul clubului patronat de Primăria Capitalei, și-a luat la revedere de la toți membrii echipei, mulțumindu-le pentru tot ceea ce au făcut pentru formația bucureșteană.

Căliman își anunțase plecarea de acum două zile, pe o rețea de socializare. "Îmi pare rău că trebuie să vă anunţ acum că începînd de pe data de 20 octombrie nu voi mai fi director general la CSM Bucureşti. Este hotărîrea mea unilaterală, urmare a neîncrederii unor membri ai Consiliului General al Municipiului București vizavi de capacităţile mele manageriale", a scris Căliman.

Surse din cadrul clubului au dezvăluit faptul că șeful CSM a fost forțat să plece, fiind amenințat că dacă va rămîne, clubul nu va mai primi bani pentru a-și continua activitatea. "Aroganța sa l-a costat scump", au dezvăluit unii dintre consilieri.

"Au fost doi ani interesanţi, am acumulat o experienţă extraordinară în toată această perioadă, dar viaţa merge înainte! Mulţumesc celor care m-au susţinut şi apreciat, dar şi celor care m-au contestat constructiv. CSM Bucureşti trebuie să devină o stare de spirit şi un mare club european care să reprezinte o capitală europeană!" a fost mesajul postat de Constantin Căliman.

După ce funcția de director general a fost deținută de un membru PNL, Constantin Căliman, acum PSD-ul dorește funcția de șef la clubul bucureștean.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
red77
red77  •  18 Octombrie 2015, 09:29

adica mai pe romaneste E RANDUL NOSTRU LA FURAT ! :))))))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează