SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL MASCULIN

Adrian Petrea şi-a prelungit contractul cu UCM Reşiţa

Articol de GSP - Publicat marti, 08 iunie 2010 00:00


Handbalistul Adrian Petrea (foto) şi-a prelungit contractul scandent anul viitor cu vicecampioana României, UCM Reşiţa, pînă în 2012.


Interul stînga care a cîştigat şi Cupa României cu UCM Reşiţa în sezonul trecut avea contract scadent în 2011, dar a acceptat propunerea conducerii clubului bănăţean de a-şi prelungi înţelegerea cu încă un an.


UCM Reşiţa a mai anunţat şi transferul jucătorul sîrb Borko Djordjevici (inter dreapta, 30 de ani, 1.90 metri), care a trecut de-a lungul carierei pe la echipele Steaua Roşie Belgrad, Partizan Belgrad, Dunkerque HB, Aragon Zaragoza, Grasshoper Club Zurich, Al-Ain Club Dubai, Melalurg Skopje şi Vardar PRO Skopje.


De asemenea, în lotul reşiţenilor din sezonul viitor se va regăsi şi extrema stîngă Marius Grozăvescu, ce şi-a prelungit şi el contractul cu un an.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează