SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM - METZ 24-27

VIDEO CSM București riscă să piardă încă un Final Four, dar Adi Vasile nu disperă: „Totul stă în mâinile noastre”

Adrian Vasile (41 de ani), antrenorul de la CSM București, a tras concluziile, după ce „tigroaicele” au fost învinse de Metz, scor 24-27, în manșa tur a „sferturilor” EHF Champions League.
Adrian Vasile (41 de ani), antrenorul de la CSM București, a tras concluziile, după ce „tigroaicele” au fost învinse de Metz, scor 24-27, în manșa tur a „sferturilor” EHF Champions League.

Articol de , , - Publicat duminica, 28 aprilie 2024 20:06 / Actualizat luni, 29 aprilie 2024 11:22

Adrian Vasile (41 de ani), antrenorul de la CSM București, a tras concluziile la finalul eșecului cu Metz, scor 24-27, în manșa tur a „sferturilor” EHF Champions League la handbal feminin.

Adi Vasile consideră că cele două echipe au valori apropiate și că CSM poate răsturna diferența de 3 goluri în returul de săptămâna viitoare. Acesta consideră că franțuzoaicele au profitat pe urmă inexactităților din atacul bucureștencelor.

VIDEO. Adrian Vasile nu este descurajat de înfrângerea din manșa tur a sferturile EHF Champions League: „Totul stă în mâinile noastre” 

„În repriza a doua Metz, într-adevăr, a avut o perioadă foarte bună. Cred că asta se întâmplă atunci când una dintre echipe nu fructifică ocaziile pe care le are. Există foarte multă calitate în cealaltă parte și cred că Metz a speculat foarte bine orice inexactitate a noastră.

Suntem conștienți de lucrul acesta, mai ales acum că le-am simțit pe pielea noastră. Mergem cu un dezavantaj de 3 goluri, dar mai sunt șanse, credem în noi. Suntem două echipe foarte puternice, credem în noi.

Am avut 4 partide în 8 zile împotriva unor adversari puternici, e normal să existe o lipsă de prospețime, nu neapărat oboseală. Cele de la Metz au făcut un meci foarte bun, au știut să speculeze, dar au avut și puțină șansă în momentele în care mingile au sărit la ele.

Totul stă în mâinile noastre, o să mergem acolo și o să ne jucăm șansa”, a spus Adi Vasile, la finalul meciului.

VIDEO. Crina Pintea, declarații după înfrângerea suferită de CSM București: „Eu cred până la final”

Crina Pintea, care joacă pe postul de pivot la CSM, crede și ea că „tigroaicele” pot întoarce scorul în Franța, dar spune că este nevoie de mai multă atenție din partea jucătoarelor antrenate de Adi Vasile.

„Suntem dezamăgite. Am avut foarte multe momente bune, am și condus, însă cred că puteam fi mult mai atente în unele situații, să avem mai multă răbdare în faza de atac, să fim mai atente în apărare. Mai agresive, pentru că atunci când am fost agresive nu au avut absolut deloc soluții.

Eu cred până la final, sunt 3 goluri. Cu o apărare mai bună, cred că vom putea să întoarcem rezultatul. Trebuie să dăm tot ce avem mai bun la antrenamente săptămâna aceasta și să nu ducem acolo să ne batem. Asta am vrut să facem și astăzi. Cred că puteam mult mai multe astăzi.

Trebuie să fim mult mai atente când ajungem unu la unu cu portarul. Știam exact ce fac și tot ne-au păcălit. Este obiectivul nostru, am tras un an de zile pentru asta, e dureros faptul că nu am reușit să câștigăm meciul acesta”, a spus Crina Pintea.

Citește și:

Naţionala României de handbal e gata pentru „dubla” cu Cehia, din play-off-ul CM 2025
CM 2025
Naţionala României de handbal e gata pentru „dubla” cu Cehia, din play-off-ul CM 2025
Crina Pintea, interviu fără rezerve „La feminin”: „Am o aură vikingă, dar sunt sensibilă!” + Despre copilărie: „Ăștia sunt banii noștri pentru lucrurile de femeie!”
LA FEMININ
Crina Pintea, interviu fără rezerve „La feminin”: „Am o aură vikingă, dar sunt sensibilă!” + Despre copilărie: „Ăștia sunt banii noștri pentru lucrurile de femeie!”

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (11)
MaxiP
MaxiP  •  30 Aprilie 2024, 13:40
Postat de fibra pe 29 Aprilie 2024, 12:23

Chiar nu am cum sa cred in calificare.Poate ne spune cineva totusi de ce nu jucam la valoarea lotului.

Se cam joaca la valoarea lotului, doar ca aceasta este supraestimata. CSM Bucuresti, parerea mea, nu are cu nimic mai mult decat inca 4-5 echipe din Liga Campionilor in ceea ce priveste nivelul jucatoarelor. Impresia ca CSM Bucuresti ar avea un lot si un buget net superior altor echipe angrenate in competitie este doar o ilzuie sugerata de presa si opinia publica nu neaparat atat de informata si de priceputa la handbal, dar pe langa CSM Bucuresti mai exista destule echipe cu bugete mari, comparabile cu ale CSM-ului, iar ca nivel individual al jucatoarelor, sunt 5-6 echipe care isi pot propune calificarea din Final 4, din care se califica doar 4. CSM Bucuresti joaca in sferturile de finala contra unei echipe comparabile atat ca buget cat si ca lot, dar care pare sa detina un joc mai fluent si un prim 7 cu relatii de joc mai bune decat CSM, plus ca e genul de adversar ce joaca un handbal in viteza, deloc genul de adversar preferabil Bucurestiului. Gyor, Esbjerg, Brest (care nici n-a prins sferturile), Ferencvaros chiar, sunt echipe cu loturi foarte puternice, deci competitia e in mod cert deschisa si nu garanteaza nimeni ca un lot bun si niste bani investiti iti ofera pe tava calificarea in Final 4.

fibra
fibra  •  29 Aprilie 2024, 12:23

Chiar nu am cum sa cred in calificare.Poate ne spune cineva totusi de ce nu jucam la valoarea lotului.

MaxiP
MaxiP  •  29 Aprilie 2024, 10:49
Postat de 67bdf pe 29 Aprilie 2024, 09:20

Poți să aduci toate jucătoarele din lume . Sa cheltui toți banii Bucureștenilor. Asta nu este antrenor. *** Altul în locul lui pleca invartinduse de mult. Asta nu pleacă nici odată de buna voie.

In afara de gaselnita asta, mai stiti ceva? Tot antrenorul, antrenorul, antrenorul... pe langa ca CSM Bucuresti pierduse primele Final 4-uri dinainte sa vina Vasile, zi-mi si mie care e vina antrenorului la meciul de ieri? Ca Pintea rateaza 5 din 7 aruncari de pe 6 metri, singura cu portarul? Ca in moment decisiv al meciului, de a ramane sau nu in el, Omoregie scapata singura singurica in situatie 1 la 1 trage in portar? Sunt argumente ca e fix invers, nu antrenorul a pierdut meciul, le-a dus in pozitie de finalizare constant, in momentele importante toate au clacat. Vasile si Neagu, marile probleme eterne, nu? Pai cand o vad pe Arntzen, cu tot respectul, si-i mai vad pe cate unii cum zic ca Neagu e problema CSM-ului... e de 2 ori mai lenta, aruncare mult mai slaba, diferenta de viziune de joc nici nu are rost sa o luam in calcul. Ii cereti lui Vasile sa joace in viteza, ca echipele nordice, sau de pilda, ca Metz. Cum? Cu jucatoarele pe care le are? Nu sunt de profil. La CSM marea problema e lipsa profesionalismului conducerii. Vi se pare ca s-au bagat multi bani, ca s-au adus mari jucatoare. Da, s-au adus, dar nu a fost gandita o echipa, nu a gandit un antrenor profilul de joc cu anumite jucatoare, s-a transferat dupa ureche. Si ai 2 jucatoare de viteza, cu una lenta, cu un post lipsa etc, cu care sa legi un joc. Si e slab antrenorul ca nu poate. Ba inca cumva reuseste si trage toata lumea in portar din situatie 1 la 1. Argumentati, unde a gresit antrenorul?

Vezi toate comentariile (11)
Comentează