SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

VIDEO Adrian Vasile îngrijorat înaintea duelului din Liga Campionilor: „Sunt o echipă imprevizibilă” +„Avem ceva accidentări”

Adrian Vasile / FOTO: Raed Krishan
Adrian Vasile / FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat joi, 19 octombrie 2023 18:36 / Actualizat joi, 19 octombrie 2023 20:02

CSM București reia jocurile din Liga Campionilor după pauza prilejuită de jocurile echipelor naționale. Sâmbătă, de la ora 17:00, campioana României va de piept cu Brest Bretagne.

  • Partida CSM București - Brest Bretagne va fi transmisă sâmbătă, de la ora 17:00, pe DigiSport 4 și live pe GSP.ro.

Antrenorul celor de la CSM București, Adrian Vasile, s-a arătat îngrijorat de jocul cu formația din Franța mai ales că „tigroaicele” se confruntă cu probleme de lot.

VIDEO. Adrian Vasile: „Sunt ușor de subestimat”

„E foarte bine că jucăm acasă mai ales după naționale. În perioada unei săptămâni precum cea precedentă e bine să avem o zi în plus de recuperare. Brest rămâne o echipă imprevizibilă și ușor de subestimat din anumite puncte de vedere. Cred că avantajul celor de la Brest este că într-o zi foarte bună au un dinamism foarte bun pe faza de apărare și pot compensa breșele pe care le vezi doar la analiza video. 

Pentru noi e important că n-am luat până acum în niciun meci 30 de goluri. Avem avantajul că jucăm acasă și cred că inclusiv ieri s-a văzut că avem poftă de joc. Din păcate avem și câteva accidentări în lot, iar asta ne subțiază numeric”, a spus Adi Vasile.

Cred că ar fi un lucru fantastic să putem face asta! Ne-ar aduce în lumea bună a handbalului.

- Adi Vasile despre organizarea Euro 2016

VIDEO. Laura Glaser: „Vor veni aici doar pentru victorie”

În fiecare an jucăm împotriva celor de la Brest. Cu siguranță și acest joc va fi unul dificil. Își construiesc de ceva timp o echipă nouă în foame de puncte. Vor veni aici pentru victorie! E important că jucăm acasă și ne simțim mai în siguranță așa.

- Laura Glauser, portar CSM București

Citește și alte știri:

Lupescu a intrat în proiectul CS Dinamo și are o dorință: „Poate cea mai bună soluție în viitor va fi fuziunea”

L-a dat afară pe Mouratoglou pentru o legendă a tenisului și afirmă: „Diferența e mare”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
camcam
camcam  •  20 Octombrie 2023, 09:30

asta da realizare ... sa nu iei 30 de goluri de meci ! esti penibil d-le antrenor ... echipa cu cel mai mare buget din lume ,din handbal ,culmea din banii nostri ,are ca target locul 1-8 ?in opinia meseriasului adi vasile locul 8 ar fi multumitor dar daca vom termina pe 7 astept o prelungire a contractului pana in 2050 , ma rog daca voi mai avea sustinerea politicului si bineinteles vreo 2 bulioane de euro in plus la buget !ce mai conteaza ca vine iarna si bucurestenii ingheata in case si se vor spala cu cuburi de ghiata ca de apa calda .... Stimati bucuresteni , va meritati soarta ,votati in continuare !!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează