SPORTURI  »  HANDBAL  »  CUPA EHF

Adversar facil » HC Zalău va juca în următorul tur al Cupei EHF cu Itxaco Navarra

Articol de - Publicat miercuri, 13 februarie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 13 februarie 2013 01:19

HC Zalău va întîlni în sferturile de finală ale Cupei EHF echipa spaniolă Itxako Navarra, formaţie care în vară a fost la un pas de desfiinţare.

Elevele lui Gheorghe Tadici au avut ieri emoţii pentru că urmau să-şi afle adversarul din "sferturi". Bilele s-au învîrtit în urnă şi HC Zalău se va înfrunta pentru calificarea în semifinale cu Itxako Navarra. Numele formaţiei ar putea speria pentru că echipa spaniolă a fost finalistă în Ligă în 2011.

De atunci însă a trecut prin multe, mai ales că în vară a fost la un pas de desfiinţare. Acum, Itxako stă prost şi în campionatul spaniol, unde ocupă penultimul loc. Multe din jucătoarele din 2011 au plecat şi formaţia se luptă să supravieţuiască.

Manşa tur se va juca în Spania, pe 9 sau 10 martie, iar cea retur, la Zalău, o săptămînă mai tîrziu. Tot ieri a avut loc şi tragerea la sorţi a partidelor din semifinale. Astfel, dacă se va califica în această fază, echipa ardeleană va întîlni cîştigătoarea din "dubla" dintre Astrahanoşka (Rusia) şi Metz Handball (Franţa).

Playtech: BOMBĂ! Cu cine a fost surprinsă Anamaria Prodan după vestea divorțului. Ce au făcut împreună


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează