SPORTURI  »  HANDBAL  »  

Adversară

Articol de - Publicat sambata, 23 februarie 2008 00:00

Aurelia Brădeanu va juca duminică împotriva Oltchimului, echipa care a consacrat-o, dar şi a antrenorului "naţionalei", Gheorghe Tadici

Oltchim Rm. Vîlcea va susţine duminică, de la ora 17:15, la Gyor, cel mai important meci din actuala ediţie a Ligii Campionilor. "Galacticele" lui Gheorghe Tadici trebuie să obţină cel puţin un rezultat de egalitate pentru a mai spera la primul loc în grupă. Dacă vor pierde, vîlcencele îşi vor complica existenţa şi vor fi chiar în pericol să rateze semifinalele. Aurelia Brădeanu a jucat opt ani la Oltchim şi va fi duminică, pentru prima dată, adversară cu Gyorul. "Va fi un meci special pentru mine. O să joc cu şi mai mare ambiţie decît de obicei. Vreau să demonstrez de ce sînt în stare", spune Mika Brădeanu.


Centrul "naţionalei" României consideră că Oltchim are un lot mai valoros decît Gyorul, dar că va fi foarte greu să cîştige în Ungaria. "Noi, la Gyor, nu avem rezerve de valoarea titularelor. Cum spunea domnul Tadici, Gorbicz e foarte importantă, dar cred că singură nu poate să învingă Vîlcea. Îmi doresc să cîştigăm, pentru că oricum de calificat în semifinale mergem noi şi Vîlcea", a subliniat Aurelia (29 de ani).


De patru sezoane la Gyor, Mika a mai semnat pe încă doi ani cu liderul din Ungaria. "Mă simt foarte bine aici, oamenii s-au purtat excelent, plus că am avut şi rezultate. Am cîştigat de două ori titlul, am jucat două finale de cupă europeană, poate anul acesta luăm Liga", a adăugat jucătoarea română. Dorită în vară de Oltchim, Mika are o oarecare undă de regret că nu s-a întors acasă. "Aşa a fost să fie. La momentul acela nu m-au lăsat să plec de la Gyor, apoi au fost neînţelegeri, cert e că am rămas aici şi nu pot decît să dau totul pe teren pentru rezultate cît mai bune", a încheiat Brădeanu.

Discuţii cu Tadici
Aurelia Brădeanu a vorbit ultima dată cu selecţionerul României, Gheorghe Tadici, acum o săptămînă. "Am discutat înainte de meciul nostru cu Nurnberg, mi-a dat cîteva sfaturi. Apoi nu am mai vorbit. E normal, duminică vom fi în tabere diferite. Sîntem profesionişti, însă ne vom juca fiecare şansele şi vom discuta după meci", a spus Brădeanu, singura "stranieră" din lotul României la Campionatul Mondial din Franţa 2007.

7 titluri de campioană a României cu Oltchim a cîştigat Brădeanu şi tot atîtea cupe ale României

153 de meciuri a jucat Brădeanu pentru "naţionala" României, înscriind 429 de goluri. E vicecampioană mondială în 2005

"Îmi doresc să mai întîlnesc Oltchimul după faza grupelor, în finala Ligii Campionilor" Aurelia Brădeanu (Gyor)

Oltchimul pleacă azi
Campioana României, Oltchim Rm. Vîlcea va ajunge azi, după ora prînzului, la Gyor. Vîlcencele vor pleca de la Sibiu cu avionul, vor ateriza la Viena, fiind preluate de un autocar din capitala Austriei. Gheorghe Tadici a programat un antrenament la ora jocului. Oana Manea nu va face deplasarea cu campioana României, fiind răcită. Elisei, Puşcaşu şi Gatzel nu sînt nici ele refăcute după vechile accidentări, iar Cherăscu este însărcinată.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
 •  23 Februarie 2008, 08:01

bradeanu nu e centru, e inter stanga, care joaca ocazional centru. mai documentati-va!

 •  23 Februarie 2008, 07:58

O sa vedem maine si in returul de la valcea cine e mai bun. Sa dea declaratii si sa se bata cu pumnul in piept ca echipa lui e cea mai tare poate orice unguras. Realitatea se va vedea pe teren. La calculul hartiei Oltchimul e net peste Gyor. La fel si in ochii specialistilor. Asa ca las-o mai moale cu optimismul asta exagerat. Is curios ce o sa mai debitezi maine dupa ce echipa ta o va lua la ea acasa. Esti penal. lol

 •  23 Februarie 2008, 07:43

Oltchim fara sanse la Gyor! Mica, Spiridon, Palinger, Gorbicz, Dokic, Tomori, Herr, Mravikova - toate sunt mai bune decat fetele de la Valcea. Konkoly >>> Tadici. Voua va raman parerile de rau si acuzele la adresa arbitrilor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează