SPORTURI  »  HANDBAL  »  TRAGERE LA SORŢI

Adversari accesibili în cupe » Tabloul echipelor româneşti de handbal în cupele europene

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 iulie 2014 00:00 / Actualizat marti, 22 iulie 2014 22:09

Ieri a avut loc tragerea la sorţi a meciurilor din primele tururi în cupele europene, atît la feminin, cît şi la masculin. Cea mai ghinionistă echipă a fost U. Jolidon Cluj, cea care, în Cupa Cupelor, va întîlni în turul 3 ocupanta locului doi în grupa a doua de calificare din Liga Campionilor.

Practic, ardelencele întîlnesc prima echipă care nu reuşeşte accederea în grupele Ligii, dintre Mydtjylland (Dan), Byasen Trondheim (Nor), Podravka Koprivnica (Cro) şi Radnicki Kragujevac (Srb). În EHF, la băieţi, şi Potaissa Turda va avea o misiune dificilă.

După ce în primul tur au un adversar accesibil, Maccabi Tel Aviv, ardelenii vor juca apoi cu locul 4 din grupa a doua de calificare în Ligă dintre Motor Zaporojie (Ucr), FC Porto (Por), Alpla Hard (Aut) şi Junior Fasano (Ita).

Iată tabloul complet al echipelor româneşti:

Feminin

Cupa Cupelor
HCM Roman-Skuru IK (Sue)
Jolidon Cluj - loc 2 grupa 2 calificare Ligă

Cupa EHF
Alvarium Tiles (Por)-Dunărea Brăila
Iuventa Mihalovce (Svk) / KHF Kastrioti (Kos) - Corona Braşov

Masculin

Cupa EHF
Maccabi Tel Aviv-Potaissa Turda
Ştiinţa Bacău-London HC (MBr) / OCI Lions (Ola)

Challenge Cup
HC Odorhei - Cambridge HC (MBr)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
chimistul_99
chimistul_99  •  23 Iulie 2014, 19:59

Prietene "biancorossi" , de unde ai scos tu performantele astea ? Aici e vorba de handbal ,tu ai adunat mai multe sporturi la un loc . 3 finale de CCE castigate de Dinamo ? Si echipa de handbal feminin Dinamo ???? Poate volei.... La handbal , Steaua la baieti si Stiinta Bucuresti la fete . Ne dezinformeaza destul ziaristii, ajunge .

magura
magura  •  23 Iulie 2014, 15:07
Postat de unico_biancorossi pe 23 Iulie 2014, 09:50

o sa mai egalati voi performantele lui dinamo si rapid cand o zbura porcul (6 finale de CCE, cu 3 cupe castigate, plus Cupa Cupelor, la masculin///2 semifinale si 7 sferturi de finala in CCE si 3 sferturi + 1 semifinala de CC, la feminin) si ale lui rapid (7 finale de CCE, 3 castigate)

Ai dreptate, dar atunci erau alte vremuri. Daca ratai calificarea ca jucator, puteai sa intri putin la racoare! Nu ca acum...

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  23 Iulie 2014, 09:50

o sa mai egalati voi performantele lui dinamo si rapid cand o zbura porcul (6 finale de CCE, cu 3 cupe castigate, plus Cupa Cupelor, la masculin///2 semifinale si 7 sferturi de finala in CCE si 3 sferturi + 1 semifinala de CC, la feminin) si ale lui rapid (7 finale de CCE, 3 castigate)

Vezi toate comentariile (3)
Comentează