SPORTURI  »  HANDBAL  »  

Aihan Omer, demis de UCM Reşiţa

Articol de GSP - Publicat marti, 27 aprilie 2010 00:00

Nemulţumiţi că echipa a ratat obiectivul principal, şefii lui UCM Reşiţa l-au demis pe Aihan Omer şi au sistat primele de joc aferente acestei stagiuni.

Iată comunicatul emis de club!

Avand in vedere ratarea definitiva, pentru al doilea an consecutiv, a obiectivului principal al echipei de handbal UCM Resita, castigarea campionatului intern, precum si evolutia dezamagitoare a echipei pe parcursul ultimelor etape ale ligii nationale, Adunarea Generala a UCM Sport a decis, in conformitate cu prevederile Regulamentului de Ordine Interioara, urmatoarele:

1.    Neacordarea primelor de joc aferente meciurilor disputate pe parcursul sezonului competitional 2009-2010;
2.    Rezilierea amiabila a contractului dintre UCM Sport si antrenorul principal al echipei, Prof. Aihan OMER;
3.    Conducerea tehnica a echipei va fi asigurata, pana la sfarsitul acestei editii de campionat, de catre antrenorul secund, Grigore CZARI;
4.    UCM Resita isi pastreaza obiectivul secundar, castigarea Cupei Romaniei, precum si prima aferenta atingerii obiectivului;
5.    Obiectivele anului competitional 2010-2011 raman aceleasi, castigarea campionatului si a cupei Romaniei, precum si un parcurs cat mai lung in cupele europene.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
 •  28 Aprilie 2010, 11:52

Bai alex, esti de o p.ro.sti.e rara! Tu crezi ca din cauza lui Omer te-au dat pe tine afara de la uzina? Stai sa vezi acum dupa ce a plecat Omer cati vor mai zbura, de il veti dori inapoi pe Omer. Cat de retard trebuie sa fii sa crezi ca din cauza unui om cade uzina?

 •  28 Aprilie 2010, 10:10

MULTUMIM, DOMNULE PROFESOR! DIN 4 ANI, ALATURI DE RESITENI, ECHIPA CONDUSA DE DANSUL A CASTIGAT 3 TROFEE; IN SEZONUL TRECUT, AM FOST VICECAMPIONI SI FINALITI AI CUPEI ROMANIEI. IN SEZONUL CE SE APROPIE DE FINAL VOM FI VICECAMPIONI. CE SA ASTEAPTE DOMNUL PRESEDINTE AL UCM SPORT DE LA ACEST JUDET? NU VEDETI CA NU AJUNG FIRMELE SA INVESTEASCA IN JUDET SI OAMENII PLEACA SA LUCREZE IN ALTA PARTE. NU E CORECT SA ARUNCI VINA PE UN OM CE A FACUT MULT BINE RESITEI! CE SE V-A SPUNE LA ANUL CAND

 •  27 Aprilie 2010, 23:06

Resita are cel mai bogat lot cu cei mai bine platiti jcuatori in momentul de fata, dar majoritatea or sa plece .. si asa s-a dus un club !

Vezi toate comentariile (8)
Comentează