SPORTURI  »  HANDBAL  »  NAȚIONALA DE HANDBAL FEMININ

ALEGERI EUROPARLAMENTARE ȘI REFERENDUM 2019 // VIDEO Crina Pintea și jucătoarele din naționala de handbal feminin au mers să voteze: „Am mers la urne pentru că fac parte din generația care va trăi în România după aceste alegeri”

Articol de - Publicat duminica, 26 mai 2019 16:35

ALEGERI EUROPARLAMENTARE  + REFERENDUM JUSTIȚIE // „Tricolorele” din naționala de handbal feminin a României au mers să voteze după antrenamentul de duminică dimineața de la Brăila.

Daria Bucur a fost pentru prima dată la urne, în timp ce Crina Pintea, campioana Europei, a spus că a ajuns de fiecare dată să-și exercite datoria de cetățean. 

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019 + REFERENDUM PE JUSTIȚIE // Toate detaliile și rezultatele alegerilor de azi

Aflată în cantonament la Brăila, în vederea „Trofeului Carpați”, turneu care se va disputa între 31 mai și 2 iunie, naționala de handbal feminin a avut în program și trecerea pe la urne.

„Tricolorele” și-a arătat dorința de a vota, mergând împreună la secția de votare numărul 56 din Brăila.

În frunte cu câștigătoarea Ligii Campionilor din acest sezon, Crina Pintea, cu Cristina Laslo și Mădălina Zamfirescu, dar și cu antrenorul secund Costică Buceschi, româncele au votat atât pentru europarlamentare, cât și pentru referendumul pe justiție.

„Am votat pentru o țară mai bună, doar noi, tinerii, putem să schimbăm ceva în țara asta”, a declarat „centrul” Mădălina Zamfirescu. „Am votat de fiecare dată când am avut prilejul. Este de datoria noastră, de români, să o facem", a spus și Crina Pintea.

„Cred în schimbare. Mă gândesc că e vorba de viitorul nostru, de viitorul țării, o țară unde m-am născut și am crescut. E foarte important ca fiecare din noi să realizăm acest lucru”, a subliniat Daria Bucur (19 de ani), cea care a avut pentru prima dată drept de vot.

„Am votat pentru că am dreptul să o fac. Am vrut să votez pentru că fac parte din generația care va trăi în România după aceste alegeri”, a spus și Cristina Laslo.

Vezi și: LIGA 1 LA VOT » Jucătorii de la Poli Iași au ieșit primii la vot și au imortalizat momentul + Ce fotbaliști au mai mers

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
maryan72
maryan72  •  27 Mai 2019, 10:14

ce mizerie de oras a ajuns braila comunista. numai gropi gunoaie betivi copii nespalati si pensionari tristi vezi oriunde te-ai uita.

serg_iordan
serg_iordan  •  26 Mai 2019, 22:21
Postat de Danut Ognean pe 26 Mai 2019, 17:42

am votat psd!qeci forta psd

De mâine plopii vor face banane și mandarine... depinde pe ce parte a drumului cresc

1805213859545810
Adrian Constantin Sendroiu  •  26 Mai 2019, 20:28

se pare ca gsp nu mai e ziar de sport impartial si apolitica devenit platforma electorala

Vezi toate comentariile (7)
Comentează