SPORTURI  »  HANDBAL  »  EXCLUSIV

Transfer nou pentru CSM București » A luat o jucătoare de la o rivală din Liga Florilor

Alexandra Dindiligan în acțiune FOTO Dan Potor
Alexandra Dindiligan în acțiune FOTO Dan Potor

Articol de GSP - Publicat marti, 14 septembrie 2021 13:02 / Actualizat marti, 14 septembrie 2021 14:23

Gheorghe Tadici a fost de acord ca extrema stângă Alexandra Dindiligan (24 de ani) să le ia locul accidentatelor Dembele și Smeets și să ajute campioana României în Liga Campionilor.

CSM București a transferat-o marți pe Alexandra Dindiligan, extrema stânga de la HC Zalău, cea care a făcut parte și din lotul României la Euro 2020. 

Campioană mondială de junioare în 2014, Alexandra Dindiligan (24 de ani) a jucat în ultimele două sezoane la HC Zalău, fiind luată de Gheorghe Tadici de la Universitatea Cluj Napoca.

Dindiligan a fost golgeterul echipe sale cu 134 de goluri marcate. Este o extremă de viteză, care face foarte bine faza de contraatac, dar marchează mult și din pozițional. 

La HC Zalău era și prima executantă a aruncărilor de la 7 metri. CSM București a fost nevoită să caute de urgență extremă stânga după ce jucătoarele de bază s-au accidentat. 

Siraba Dembele s-a accidentat la finalul sezonului trecut, în meciul cu ȚSKA Moscova, din Liga Campionilor, iar olandeza Martine Smeets și-a rupt ligamentul încrucișat la genunchiul stâng în partida de campionat de la Bistrița. 

CSM București o mai avea în lot doar pe tânăra Diana Fînaru. Antrenorul Adi Vasile a jucat în meciul din Liga Campionilor, de la Esbjerg, cu interul Emilie Arntzen pe post de extremă.

„Tadici, antrenorul ăla rău, ia jucătoare care termină junioratul sau tineretul, de la echipe retrogradate, care nu spun nimic, și le duce la echipa națională sau le promovează la echipe de cupe europene. E crucificat însă că a scăpat niște vorbe la un time-out. 

Se uită munca lui de creștere, de a ridica niște jucătoare pentru marea performanță. Mă bucur pentru Dindiligan, a făcut un pas în față, e o realizare pentru ea, la fel cum e și pentru club. Sper să fie sănătoasă și să aibă succes la CSM BUcurești”, a declarat Gheorghe Tadici. 

Dindiligan va debuta sâmbătă, 18 septembri, în meciul de Liga Campionilor cu Rostov Don, care se va juca în Sala „Dinamo”, de la ora 17:00.

Au vrut-o și pe Dincă

CSM București a ofertat-o înaintea Alexandrei Dindiligan pe Nicoleta Dincă, extrema de la Gloria Bistrița. Conducerea CSM a luat legătura cu clubul ardelean, dar Bistrița nu a fost de acord nici măcar cu împrumutul jucătoarei.

53 de minutea fost folosită Dindiligan de antrenorul Adi Vasile la Euro 2020. A marcat un singur gol

CSM București, ultimatum pentru antrenorul Adi Vasile » Eșecul din Danemarca îi poate fi fatal

CSM București nu mai e printre favoritele Ligii Campionilor » Toate detaliile despre noul sezon

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
dora
dora  •  15 Septembrie 2021, 15:23

Am vazut poza de la semnarea contractului...cu un pix de un leu...

446194735563038
Cony Nick  •  15 Septembrie 2021, 10:01

... m-am referit de Neagu ca jucatoare ... inter stânga ...

694663087795468
Cojo Ioan  •  14 Septembrie 2021, 17:40

nu e Neagu antrenor din cate stiu,cred ca au un maseur din cate imi amintesc,pot sa aduca toate jucatoarele din lume,fara antrenor nu merge

Vezi toate comentariile (5)
Comentează