SPORTURI  »  HANDBAL  »  MĂGURA CISNĂDIE-BIETIGHEIM 20-34

Altă înfrângere la scor! Măgura Cisnădie învinsă categoric de Bietigheim în Cupa EHF

Lotul celor de la Măgura Cisnădie
Lotul celor de la Măgura Cisnădie

Articol de - Publicat duminica, 13 ianuarie 2019 19:34

Weekend groaznic pentru echipele româneşti în grupele Cupei EHF. După ce sâmbătă SCM Craiova a pierdut în Spania, 21-32 cu Super Amara Bera Bera, duminică Măgura Cisnădie a fost învinsă net de Bietigheim, în al doilea joc din grupa A, scor 20-34.

Campioana Germaniei s-a impus fără nicio emoţie, 34-20. Nemţoaicele au condus de la un capăt la altul, diferenţa de valoare fiind net în favoarea oaspetelor. Bietigheim a început sezonul în Europa în grupele Ligii Campionilor, acolo unde a învins şi CSM Bucureşti, dar nu a reuşit calificarea în Main Round. Măgura Cisnădie pierduseă în primul meci din grupă cu 16-39 cu Esbjerg, în Danemarca.

Muntenegreanca Jasna Boljevici a marcat de 10 ori pentru Măgura. De partea cealaltă, din echipa germană s-au remarcat olandezele Angela Malestein (8 goluri) şi Laura van der Heijden (5), dar şi daneza Fie Woller (5) sau portarul azer Valentina Salamakha.

În celălalt meci al grupei, tot duminică, Storhamar şi Esbjerg au terminat la egalitate, 28-28. Bietigheim e lider cu 4 puncte, urmată de Esbjerg cu 3.
Măgura va juca următorul meci, pe 19 ianuarie, tot acasă, cu Storhamar.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
sibman
sibman  •  14 Ianuarie 2019, 08:51

Nu stiu cum credeau ca pot rezista cu lotul acesta: 12 jucatoare, 3 portari, Gatzel si Moldovan nu mai fac fata , fara forta de aruncare de la 9 metri. Strategia trebuie clar regandita. Ehf este momentan o palarie prea mare pentru echipa.

394205137657093
George Narcis  •  13 Ianuarie 2019, 22:34

Din pacate lotul subtire isi spune cuvantul.dupa ce ca nu aveau suficiente jucatoare au renuntat la cele 2 brazilience foarte usor...cine vine in locul lor?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează