SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

Amariei-Lungu: Ultimii doi ani din cariera vreau sa-i petrec la Rulmentul Brasov

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 august 2007 00:00

Handbalista Carmen Amariei-Lungu a declarat, miercuri, ca va mai ramane doar pana la sfarsitul saptamanii la "U" Jolidon Cluj, dupa care va pleca la Rulmentul Brasov, unde si-ar putea petrece ultimii doi ani din cariera, in care spera sa obtina "marea performanta".
"M-am decis definitiv. Am avut discutii cu conducerea echipei din Cluj si cu cei din Brasov, dar am decis sa plec. Voi avea ultimii doi ani din cariera si imi doresc sa fac mare performanta, pentru ca apoi ma voi dedica familiei. I-am anuntat pe antrenorul Gheorghe Covaciu si pe directorul sportiv Mircea Cucuian miercuri dimineata, inaintea meciului cu Rapid, despre decizia mea. Voi ramane la Cluj pana spre finalul saptamanii, dupa care voi pleca la Brasov. Sper ca cele doua cluburi sa se inteleaga si apelez la bunavointa celor din Cluj, pentru ca nu mai vreau sa raman", a declarat Amariei-Lungu.
Carmen Amariei-Lungu nu se va prezenta la sala, la meciul cu Rapid Bucuresti, contand pentru prima etapa a Ligii Nationale, nici macar in calitate de spectator.
"U" Jolidon este decisa sa ceara suspendarea jucatoarei, dar este posibil sa mai aiba loc o runda de negocieri cu clubul Rulmentul Brasov, la inceputul saptamanii viitoare. Carmen Amariei Lungu, care este si componenta a nationalei, a semnat un contract valabil pe 3 ani in 2006, dar apoi s-a intors la Slagelse, in Danemarca, semnand un alt angajament valabil pana la 30 iunie 2007. Jucatoarea sustine ca nu a semnat un nou contract cu "U" Jolidon Cluj pentru acest sezon, conducerea echipei considerandu-l valabil pe cel de anul trecut. Cazul ar putea ajunge in instantele Federatiei Europene de Handbal.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează