SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

Ambros Martin a plecat de la Rostov Don! „Vreau să fiu alături de familia mea”. S-a spus că spaniolul ar avea o relație cu o jucătoare trecută și pe la Oltchim

Articol de - Publicat vineri, 31 iulie 2020 13:07 / Actualizat vineri, 31 iulie 2020 13:44

Tehnicianul iberic de 52 de ani pune plecarea doar pe seama problemelor familiale. Va rămâne în continuare antrenorul Rusiei

Mutare surpriză în handbalul european înainte chiar de startul sezonului! Rostov Don, campioana Rusiei, și ultima vicecampioană a Europei, a anunțat că se desparte de Martin Ambros, antrenorul său! După două sezoane la Rostov, vreme în care a câștigat toate trofeele interne și a jucat finala Ligii Campionilor, în 2019, Ambros Martin a anunțat ruptura.

"A fost o decizie dificilă pentru mine. Am petrecut două sezoane minunate cu echipa. S-a muncit mult, au fost victorii mari. M-am simțit foarte bine la Rostov Don. Singurul motiv pentru care am decis să plec este că vreau să fiu alături de familia mea și de copiii mei, de care îmi este foarte dor. Există lucruri importante în viață și decizii greu de luat", a declarat Ambros Martin pentru site-ul clubului rus. 

S-a zvonit despre Ambros Martin că are avea o relație cu extrema dreapta de la Rostov, Iulia Managarova, jucătoare divorțată care a trecut în carieră și pe la Oltchim. 

În continuare pe banca Rusiei

"Vreau să mulțumesc echipei, lui Ivan Savvidi, șeful clubului, staffului și desigur, fanilor. Sunt oameni în Rostov care iubesc cu adevărat handbalul", a subliniat tehnicianul iberic. El va rămâne să pregătească în continuare "naționala" Rusiei, echipă pe care a preluat-o în martie 2019, după ce a renunțat la reprezentativa României. "Plec din Rostov, dar voi reveni cu plăcere aici pentru a juca cu naționala Rusiei în Palatul Sporturilor", a notat Ambros Martin.

Rostov Don e adversara CSM București în grupele Ligii Campionilor. Ambros Martin (52 de ani) a antrenat până acum Itxako Estella, Gyor și Rostov Don. Cu Gyor a câștigat de patru ori cel mai important trofeu european. S-a pus la un moment-dat problema ca Ambros Martin să preia CSM București, dar în cele din urmă a ales Rostov Don.

FOTO Ambros Martin, decizie neașteptată! Și-ar fi părăsit familia pentru o relație cu una dintre jucătoarele sale

Și-au aflat adversarele! Primele echipe românești intră în EHF European League în august

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
sibman
sibman  •  31 Iulie 2020, 15:26

Ivan Savvidi, acelasi de la Paok.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează