SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA-SPANIA 21-24

Andreea Pricopi a debutat la naţională: "Am încredere în noi, suntem entuziaste!"

Andreea Pricopi a marcat două goluri
Andreea Pricopi a marcat două goluri

Articol de , - Publicat sambata, 18 martie 2017 00:00

Andreea Pricopi a debutat aseară în "naționala" României. La 21 de ani, centrul de la Corona are speranțe mari pentru viitor.

- Andreea, ai avut emoții la debut?
- Pot să spun și că da, și că nu. Domnul antrenor îți dă foarte multă încredere și te face să joci cu o dorință nemărginită. Trebuie doar să fii atentă și să încerci să bagi la cap cât mai mult.

- O săptămână pe care nu o voi uita niciodată, prima a ta la echipa națională, nu?
- O săptămână grea și frumoasă. E o plăcere să faci parte din echipa națională. Mai ales când lucrezi cu un antrenor ca Ambros Martin!

- Sunteți acum fete tinere, cum vă înțelegeți?
- Ne înțelegem bine. Tinererețea aduce un plus de entuziasm și de energie. Cu siguranță o să facem o figură frumoasă și de acum încolo. Suntem multe din aceeași generație, ne-am mai întâlnit la junioare și tineret chiar dacă de atunci a trecut ceva timp. Atmosfera e însă foarte bună.

- Toată lumea așteaptă de la voi calificearea la Jocurile Olimpice de la Tokyo peste 3 ani!
- Mai sunt 3 ani, e mult, e puțin, important e să punem în practică ceea ce învățăm acum. Eu una am încredere, suntem o echipă frumoasă, o echipă tânără, de viitor.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează