SPORTURI  »  HANDBAL  »  INEDIT

Anja invitată să danseze » Revine în România?

Anja Andersen pregătită pentru paso doble Fotomontaj Dan Bucur
Anja Andersen pregătită pentru paso doble Fotomontaj Dan Bucur

Articol de - Publicat duminica, 03 aprilie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 03 aprilie 2011 00:49

Fosta antrenoare a Oltchimului, Anja Andersen, a primit o ofertă de a participa la showul TV "Dansez pentru tine"

Concediată după numai o lună de zile de la Oltchim, în momentul în care campioana României şi-a compromis şansele de calificare în semifinalele Ligii Campionilor, daneza Anja Andersen ar putea reveni în România! Nu pe banca tehnică a vreunei echipe, ci ca dansatoare!

Ea a fost invitată să participe la viitoarea ediţie a showului "Dansez pentru tine" de la ProTV. Site-ul danez europamester.dk a scris despre acest lucru. "Anja este foarte iubită în România, acolo unde se simte ca la ea acasă". Anja se pare că a acceptat invitaţia şi e foarte posibil ca partenera de dans să fie Corina Caragea, prezentatoarea ştirilor din sport! "Am o experienţă bună în a lucra cu oamenii şi accept provocări noi. Aştept cu nerăbdare să particip", a declarat Anja.

Daneza va implica şi firma pe care o reprezintă, Pathfinder. "Cred că programul nostru de la Pathfinder poate adăuga unele noi valori în conceptul TV", a adăugat Anja.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (16)
gentyles
gentyles  •  04 Aprilie 2011, 00:57

Mai nebunilor, stirea era o pacaleala de 1 aprilie a cotidianului danez si voi ati halit-o ca stiuca... Chiar ca sunteti tari....

1737
1737  •  03 Aprilie 2011, 22:06

Doamne, ce aberatie! Cred ca acum nimeni nu mai are nicio indoiala ca autorul acestui articol este cel mai slab redactor din presa romaneasca, ca sa ma exprim eufemistic. Este primul si singurul care a fost umilit de presa daneza luand de buna o gluma facuta de ei, atentie, pe data de 1 aprilie, adica fix acum 3 zile!!! Restul saiturilor si-au luat-o de la acest "destept". Intre ei a fost si Adevarul dar in urma comentariilor cititorilor au sters definitiv acel articol. Pana si de pe Click a fost sters. Desigur, gazeta nu-l va sterge, il va lasa ca mostra a profesionalismului acestui individ. Numele lui a devenit sinonim cu narodul, ca sa ma exprim iar eufemistic!

cosimon
cosimon  •  03 Aprilie 2011, 20:39

continuare... oare este posibil asa ceva?

Vezi toate comentariile (16)
Comentează