HANDBAL  ·  CANTONAMENT

Antrenament la înălţime! » Naţionala masculină de handbal se pregăteşte în munţii Semenic

Jucătorii au avut parte de o privelişte aparte de pe munţii Semenic
Jucătorii au avut parte de o privelişte aparte de pe munţii Semenic

Articol de - Publicat joi, 04 iunie 2015 00:00

"Naţionala" masculină a României s-a pregătit ieri în munţii Semenic, antrenorii dorind să-şi scoată jucătorii din rutina zilnic.

Reprezentativa masculină a României pregăteşte la Reşiţa dubla cu Italia, din preliminariile CE 2018. "Tricolorii" au avut parte de o surpriză ieri din partea selecţionerului Aihan Omer, care a planificat o zi altfel de antrenament.

"Ne-am antrenat în munţii Semenic. A fost o alergare de ozonificare, o şedinţă de forţă în natură. Totul a durat cam două ore", a declarat Sandu Iacob, secundul "naţionalei" României.

Aihan Omer ştia perfect locurile în care şi-a dus echipa la pregătire, el recurgînd la astfel de exerciţii şi în perioada cînd antrena pe UCM Reşiţa.

România va juca prima partidă contra Italiei pe 10 iunie, la Conversano, returul urmînd să aibă loc la Reşiţa, pe 14 iunie. Au intervenit şi modificări în lotul "naţionalei", Şimicu, Ţenghea şi Stavrositu fiind înlocuiţi de Viorel Fotache şi Ionuţ Iancu.La o zi după asasinarea lui Emi Pian, peste 100 de capi, crema interlopilor din toată țara și din străinătate, s-au adunat la îndemnul unui influent interlop. Ce a urmat este de-a dreptul sfidător. Poliția s-a dus peste ei și...
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
22:00 Europa League
Sferturi: Inter-Leverkusen
Digi 1 , Look Sport, Telekom
22:00 Europa League
Man. United - Copenhaga
Digi 2, Look Plus, Telekom
Program TV complet

Liga 1