SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA - POLONIA 31-22

Antrenorii naționalei nu se pot bucura pe deplin de medalia de bronz de la Mondiale: "Foarte fericiți, dar și supărați"

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 decembrie 2015 17:31

Costică Buceschi, antrenorul secund al echipei naționalei a României, a vorbit despre cîștigarea medaliei de bronz la Campionatul Mondial, după 31-22 cu Polonia.

”Sînt foarte fericit, dar și supărat. Noi trebuia să jucăm cealaltă finală. Am demonstrat în meciurile eliminatorii că avem un joc foarte bun. Dacă treceam de Norvegia, am fi avut șanse mari să cîștigăm turneul.

Nu e puțin nici medalia de bronz, mai ales că la începutul turneului aveam șanse mici la locurile 1-8. Cel mai greu moment a fost după aruncarea de 7 metri ratată în finalul meciului cu Danemarca. Cred că România a cîștigat cel mai mult la mentalitate.

E total nou ceea ce se lucrează la națională. Problema noastră era la mentalitate. De cînd este Tomas Ryde la cîrma naționalei, el a reușit, în special după grupe, să motiveze fetele. S-a văzut puterea de grup la finalul acestui turneu.

Sper să ne calificăm la Olimpiadă și să ne batem ca și aici pentru primele locuri”, a spus Costică Buceschi la DolceSport.

”Sînt fericit că am ajuns aici, în ciuda tututor obstacolelor” Tomas Ryde, selecționerul României

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
submarina
submarina  •  20 Decembrie 2015, 19:04
Postat de alternativa.fc pe 20 Decembrie 2015, 17:58

asta e echipamentul care trebuie sa fie al romaniei. nu albatru complet. o cercetare a germanilor in 2006 a aratat ca purtand tricou rosu aceleasi echipe in sport in general au cu cel putin sanse mai mari de victorie. statistic si stiintific. vezi In Sports, Red Is Winning Color, Study Says ////// news.nationalgeographic.com/news/2005/05/0518_050518_redsports.html ........Si verdele e mai invingator decat albastrul din ce am vazut eu in sport. nu e caracteristic romaniei verdele dar merita sa jucam in ce ne aduce victoria

Nu stiu ce sa zic...Germania 4 titluri mondiale in alb-negru, Italia-4 titluri mondiale echipament albastru complet...Felicitari nationalei Romaniei pentru bronzul obtinut pe merit!

guyencea
guyencea  •  20 Decembrie 2015, 18:30

Echipamentul bleumarin cu galben-portocaliu pare cel mai agresiv la TV. Mie mi-a placut foarte mult! Galbenul total nu-mi place, e taranesc! Eu as juca si in rosu alb, foarte elegant si asa cum s-a mai spus rosu este culoarea castigatorilor!! Atentie insa! Rosu si albastrul nu sunt culori complementare. Se combina foarte greu si dau combinatii foarte urate daca nu se alege cromatica cuvenita!

ion.ionescu
ion.ionescu  •  20 Decembrie 2015, 18:29

Ai o singură idee. Fixă...Deja eşti obositor şi enervant !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează