SPORTURI  »  HANDBAL  »  MONDEN

FOTO Antrenorul de la SCM Craiova se căsătorește cu una din jucătoarele sale în Grecia!

Articol de GSP - Publicat joi, 13 iunie 2019 17:24

Pe 31 mai, la Craiova, antrenorul Bogdan Burcea și-a oficializat relația cu Cristina Zamfir, interul stânga de la SCM Craiova. Cei doi au spus „Da” în fața ofițerului de stare civilă.

Sâmbătă, în Grecia, cei doi vor face pasul și la biserică. Slujba religioasă nu va avea loc însă în România, cei doi hotărând să se cunune în fața lui Dumnezeu într-o biserică din Nea Peramos.

„Vom avea câțiva invitați, prieteni și apropiați. Aici ne-am făcut și vacanța. Urmează să venim acasă cu bateriile încărcate, gata pentru sezonul viitor", a încheiat tehnicianul oltean.

Cristina Zamfir are 29 de ani și înainte de a juca pentru SCM Craiova a mai trecut pe la KZN Slatina, Tomis Constanța și Corona Brașov.

cristina zamfir 9 +8 FOTO

Citește și:

SCM Craiova, invitată să joace în Cupa EHF! 3 transferuri spectaculoase

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
blackseacoast
blackseacoast  •  15 Iunie 2019, 01:32
Postat de dinamo_fan pe 13 Iunie 2019, 21:26

nu stiu ce aberezi aici. domnisoara are 29 de ani. nici nu e la varsta inconstientei, nici la varsta la care sa-i dicteze parintii viata. poate ar fi mai bine sa respectam deciziile unora despre care nu avem prea mult habar. chiar daca nu suntem de acord cu ele, repet, fara sa avem prea mult habar despre ce e vorba.

Sper sa ai fata si sa-ti aduca drept ginere unul de varsta ta ! Poate atunci vei intelege ce e aia aberatie!"Liberalule"....!

kkkotto07
kkkotto07  •  14 Iunie 2019, 18:32
Postat de adymartianul pe 13 Iunie 2019, 21:50

Asta e gluma de 1 aprilie? :|

Adevarul este ca nu s-a mai vazut asa ceva, de la Chaplin incoace, 29 vs 47, 18 ani ma nenica, ohoho! Vedeti-va ba naiba de viata voastra anosta si lasati-i pe altii!

mihai_luchian
mihai_luchian  •  14 Iunie 2019, 05:58

Bre, vă făcurăți iar de râs... Ăsta profesionism adevărat, și să vezi de-acu-ncolo atmosferă frumoasă la echipă. Hai cu performanțeleeeee!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează