SPORTURI  »  HANDBAL  »  VÂLCEA

Antrenorul de la HCM Râmnicu Vâlcea a demisionat » E a treia tentativă în ultima lună

Articol de - Publicat joi, 01 martie 2018 19:13

Aurelian Roșca (50 de ani) a demisionat de la HCM Râmnicu Vâlcea. Fostul antrenor al celor de la CSM București a demisionat aseară, după ce Vâlcea a pierdut surprinzător în fața celor de la CSM Slatina, scor 16-20.

Joi, Aurelian Roșca a venit cu demisia scrisă la birou.  Este a treia tentativă pe care o are în ultimul timp: "Inițial nu am vrut să o acceptăm, dar a spus că ne data asta nu va mai veni la echipa. A trebuit să o luăm în considerare", a declarat Petre Berbercaru, președintele grupării vâlcene.

De echipa se va ocupa fostul secund al lui Roșca, Gheorghe Sbora, ajutat de două foste internaționale ale Oltchimului, Mia Rădoi și Ildiko Barbu.

Slatina a provocat a doua schimbare de antrenori după ce la începutul anului a învins la Roman, scor 30-27, iar imediat Constantin Ștefan a fost înlocuit.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
razvyyc
razvyyc  •  02 Martie 2018, 14:15
Postat de Cony Nick pe 02 Martie 2018, 10:15

de ce a pierdut vâlcea ... a fost furata de arbitri ... sau este ajutor pt. slatina???

Nu cred ca ar trebui sa furati din meritele Slatinei. Echipa asta a batut Romanul si Brasovul la ele acasa (cu Brasovul au avut probleme doar in primele 15 minute, dupa care au dominat adversara). De asemenea, au facut jocuri f. bune cu echipele de top 5, Craiova si Bistrita. Valcea nu avea nimic de castigat, are doar de pierdut in urma acestei partide. Aproape pierde lupta pentru locul 2 si isi reduce din sansele la podium (program mai dificil decat urmaritoarele). Interesant cum Zalaul a ajuns in postura de a arbitra lupta pentru podium. In 3 etape consecutive intalneste 3concurente, Bistrita, Craiova si Valcea.

446194735563038
Cony Nick  •  02 Martie 2018, 10:15

de ce a pierdut vâlcea ... a fost furata de arbitri ... sau este ajutor pt. slatina???

ceaiuri
ceaiuri  •  01 Martie 2018, 20:17

interesant,hcm sta bine,campionatul nu-l poate castiga,de picat nu pica...poate se iveste un post la csm...experienta in C***are si poate sa fie o solutie mult mai ieftina... poate vedem in echipa mai multe romance

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează