SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

Antrenorul secund al echipei Ştiinţa Baia Mare a trecut la Minaur

Articol de GSP - Publicat luni, 19 iulie 2010 00:00


Fostul antrenor secund al echipei feminine băimărene HCM Ştiinţa, Costică Buceschi, este noul tehnician al formaţiei masculine Minaur, care s-a reunit, luni, în vederea noului sezon competiţional.


Costică Buceschi în vîrstă de 40 de ani, a fost secundul lui Ioan Baban la HCM Ştiinţa Baia Mare, unde joacă şi soţia sa, Carmen Buceschi.


Tehnicianul a fost prezentat oficial la reunirea echipei Minaur, urmînd să-i aibă colegi în staff-ul tehnic pe Florin Mironescu ( antrenor secund) şi Ioan Belu (antrenor cu portarii).


Din cauza problemelor financiare, băimărenii au pierdut opt jucători din lotul sezonului trecut, care s-au transferat la alte echipe, în timp ce alţi doi (Pop şi Gavrilovici) nu au beneficiat de prelungirea contractelor.


Minaur începe pregătirea cu un lot format din 14 jucători, majoritatea tineri, din care cinci au fost transferaţi în ultima perioadă.


Echipa băimăreană va debuta în sezonul 2010-2011 al Ligii Naţionale, pe teren propriu, cu Ştiinţa Bacău, în 4 septembrie.


În altă ordine de idei, Minaur Baia Mare a fost transformată în societate pe acţiuni, pînă în prezent fiind achizionate, inclusiv de către foşti mari jucători ai echipei, aproximativ 700 de acţiuni, cu o valoare nominală a fiecarei acţiuni de 1.000 de lei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează