HANDBAL    •   CSM BUCUREȘTI

Anunțul președintelui de la CSM București: "Vom merge tot pe varianta unui antrenor străin în sezonul viitor"

FOTO: Cristi Preda

FOTO: Cristi Preda

Duminica, 13 Mai

Bogdan Vasiliu, președintele secției de handbal de la CSM București, a găsit explicația înfrângerii din semifinalele Ligii Campionilor și a vorbit despre viitorul antrenor al formației.  • CSM București - Rostov Don, finala mică a Ligii Campionilor, e liveTEXT pe GSP.ro de la 16:15!

"Cred că am putea găsi explicații, dar ar fi de prisos. E greu să te prezinți la un asemenea examen după ce tot anul nu ai învățat. Am sperat foarte mult ca lucrurile să se rezolve sub comanda lui Helle Thomsen. Nu a fost așa. Era un moment foarte bun, Gyor nu era într-o formă de excepție. Ne-am bătut singuri. Nici acum nu-mi vine să cred cât de prost am jucat.

Lotul este definitivat. Singura necunoscută pentru sezonul viitor este postul de antrenor. Sunt negocieri în toi, de ceva timp. O să vedem unde vom ajunge. Vom merge tot pe varianta unui străin. Trebuie cineva care să țină vestiarul în frâu", a declarat Bogdan Vasiliu la TV Telekom Sport.

Comentarii (7 ) Adaugă comentariu

Marco Boos  •  14 Mai 2018, 07:34

daca nu ți-ai dat seama că ești slab pregătită la returul din Franța care era aproape de eliminare că se joacă individual de cînd a venit Neagu ce președinte de club ești cînd nu vezi sau nu doresti

Conache Pavel  •  14 Mai 2018, 06:27

Atata timp cat nu investesti banii tai, poti face orice experiment.

ceaiuri  •  13 Mai 2018, 22:46

de ce ar tb sa tina vestiarul?sa inteleg ca deja sunt patiti

Vezi toate comentariile (7)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase