SPORTURI  »  HANDBAL  »  CUPA CUPELOR / AKABA BERA BERA - RULMENTUL BRAŞOV (ORA 17:30, ÎN DIRECT LA TV SPORT.RO)

Atacul Ţării Bascilor

Articol de - Publicat sambata, 19 aprilie 2008 00:00

Rulmentul Braşov speră să obţină calificarea în finală încă de la San Sebastian, echipa Marianei Tîrcă fiind marea favorită.

Fără înfrîngere în 2008, reu­şind 13 victorii şi un rezultat de egalitate, braşovencele vor să-şi păstreze statutul de e­chipă invincibilă şi azi, în prima man­şă din semifinalele Cupei Cu­pelor. Echipa antrenată de Mariana Tîrcă va întîlni finalista Cupei Spaniei, Akaba Bera Bera, a cincea clasată în campionatul iberic, care în turul precedent, contra dane­ze­lor de la KIF Vejen, a reuşit cali­fi­carea în ultima secundă!

Vom avea un meci foarte greu. Bera Bera este ultima repre­zen­­­tantă a Spaniei în cupele euro­pene. Avem însă şanse să cîştigăm, cunoaştem foarte bine adversarele, le-am urmărit pe mai multe casete şi nu cred că ne pot surprinde cu ceva”, a declarat Tîrcă. Tehnicianul Braşo­vu­lui îşi pune mari speranţe în interii echipei, Simona Gogîrlă şi Cristina Neagu, mai ales că nu vor avea în faţă o echipă cu o talie foarte înaltă. “Fetele au do­vedit că ştiu să se mobilizeze în mo­mentele importante. Îşi doresc mult să ajungă în finală şi o vor face”, a subliniat Mariana.

Cele mai cunoscute jucătoare ale echipei spaniole sînt franţu­zoai­­ca Tervel, dar şi in­ter­naţio­nalele iberice Lo­pez, Saenz Pinedo şi Diaz Puche.

Susţinută de familie

Cristina Neagu, internaţionala din echipa Rulmentului, va fi încurajată din tribune la San Sebastian de cele două surori care muncesc de mai mult timp în Spania. “Vin de fiecare dată cînd joc în Spania. Va fi un motiv în plus pentru mine să evoluez bine. Important e însă ca echipa să cîştige şi să ne calificăm”, a declarat Neagu. În cealaltă semifinală, Podravka Koprivnica (Cro) o întîlneşte pe Larvik (Nor).

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
 •  09 Mai 2008, 09:25

fetele acestea au in sange handbalu..se vede k le place q adevarat..shi ele vor castiga..pt k lupta la cea c viseaza...

 •  19 Aprilie 2008, 21:15

eiii... n-ai pariat pe cine trebe. dute zii sa-ti dea banii inapoi!!!

 •  19 Aprilie 2008, 14:06

am pariat pe victoria Rulmentului.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează