SPORTURI  »  HANDBAL  »  RAPID - SCM RM. VÂLCEA

VIDEO+FOTO Atmosferă electrizantă în derby-ul „Ligii Florilor”, Rapid - SCM Rm. Vâlcea » Ce s-a întâmplat pe parchet

Meciul dintre Rapid București și SCM Râmnicu Vâlcea, 33-27, din runda cu numărul 13 a primei ligi de handbal feminin, s-a disputat într-o atmosferă superbă.
Meciul dintre Rapid București și SCM Râmnicu Vâlcea, 33-27, din runda cu numărul 13 a primei ligi de handbal feminin, s-a disputat într-o atmosferă superbă.

Articol de - Publicat miercuri, 09 februarie 2022 18:40 / Actualizat miercuri, 09 februarie 2022 19:29

Meciul dintre Rapid București și SCM Râmnicu Vâlcea, 33-27, din runda cu numărul 13 a primei ligi de handbal feminin, s-a disputat într-o atmosferă superbă.

Rapid - SCM Râmnicu Vâlcea a fost cel mai așteptat duel al începutului de an în „Liga Florilor”. Partida, amânată inițial din cauza unui focar de COVID-19 în tabăra oaspetelor, a fost tranșată de gazde, care au dominat autoritar prima repriză. 

Rapid a intrat la pauză cu 7 goluri avans, dar partea a doua a fost mai echilibrată. De altfel, Vâlcea a triumfat în repriză secundă (16-15), însă a fost insuficient și pentru o remiză.

11 goluridin 11 aruncări a avut Asma Elghaoui, pivotul celor de la SCM, golgeterul partidei

Atmosferă electrizantă în derby-ul „Ligii Florilor”, Rapid - SCM Rm. Vâlcea

Ambele galerii au cântat pe tot parcursul partidei. Evident, suporterii Rapidului au dominat fondul sonor, adunând în tribune aproximativ 300 de oameni, față de 50, atâția cât au susținut-o pe gruparea din Vâlcea. 

Din informațiile GSP, șefii celor două galerii s-au înțeles înainte de meci: „Fără injurii, fără jigniri!”. Și s-au ținut de cuvânt. La meci a asistat și Rică Răducanu, fostul mare portar al Rapidului.

Rapid, 39 de puncte, se clasează pe primul loc, în timp ce Râmnicu Vâlcea, 31 de puncte, ocupă poziția a 3-a. CSM București, cu 34 de puncte, e între ele.

+2 FOTO

Citește mai multe știri din handbal:

CSM București, victorie la pas în fața celor de la HC Podravka! Situația din grupă

Tun dat pe piața transferurilor de fosta câștigătoare a Cupei EHF. O jucătoare de Champions League vine la Craiova

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
rocky5
rocky5  •  09 Februarie 2022, 22:14

Poate ar fi timpul ca titlul să vină si în Giulesti! Destul cât a dominat surogatul noname csm!

ceaiuri
ceaiuri  •  09 Februarie 2022, 21:53

de cand a plecat M.U. articolele bune se lasa asteptate....un meci in care galeria a dus trena si a impins gazdele spre victorie(totusi lotul echipei Rapid e destul de subtire,vine o deplasare grea,apoi meciul cu C.S.M. plus un retur cu deplasari grele)o victorie meritata,a surprins jocul f slab al oltencelor(antrenor neinspirat)al jucatoarelor de baza(in aparare au fost jaloane)si arbitrajul "smechereste"(sunt curios cu C.S.M. daca se mai poate)care au dat decizii cand a trebuit(cred ca in min 55 a fost sanctionata primul fault in atac...nu tu pasi..deci fara greseli tehnice)vor veni meciuri grele pt ca o sa fie vazuta ca o pretendenta la titlu si multe echipe vor dori sa castige in fata lor

laurentiub01
laurentiub01  •  09 Februarie 2022, 20:47

Felicitări Rapid!!!! Handbal frumos și de calitate executat in viteza , scheme pentru toată echipa . Se vede ca atunci când transfera pe cineva este fix ce trebuie . Koros este deosebita și s-a integrat perfect in angrenaj . Nu a jucat degeaba la Gyor!! Rapidul este O echipa cu adevărat ! Au si un antrenor Meserias . As îndrăzni sa zic ca in seara asta Rapidul a câștigat titlul .

Vezi toate comentariile (8)
Comentează