SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR

Au dat peste Vardar! » CSM București va întâlni pe 7 mai, la Budapesta, campioana Macedoniei, echipă în fața căreia a pierdut de două ori în grupe

Articol de - Publicat sambata, 16 aprilie 2016 00:00

Budapesta găzduiește pentru al treilea an consecutiv Final Four-ul Ligii Campionilor la feminin.

CSM București, prima echipă din România care a acces în careul de ași, și-a aflat ieri adversara din semifinale, în urma tragerii la sorți care a avut loc la "Papp László" Sportaréna din capitala Ungariei.

Prima bilă

Numele campioanei României a fost tras primul din urnă, fiind apoi împerecheat cu cel al campioanei Macedoniei, Vardar Skopje. "Cei mai mulți din club, suporteri ai echipei, Vardar și-au dorit. Eu personal aș fi preferat Gyorul", a declarat team-managerul CSM, Nicolae Luca. "Cele două echipe se cunosc foarte bine, s-au întâlnit în grupe. Ne-au învins de două ori, dar acum va fi altceva. Mergem la Budapesta să câștigăm, suntem încrezători", a declarat Luca.

"Exact ce ne-am dorit!"

Ana Stojkov, directorul sportiv de la Vardar, e și ea foarte mulțumită. "Ne doream să picăm cu CSM București. Pentru noi a fost o surpriză că au eliminat pe Rostov și s-au calificat", a declarat oficialul macedonean. Vardar este la a treia participare consecutivă în Final Four. Macedonencele au terminat pe 3 în 2014 și pe 2 în 2015.

În cealaltă semifinală, se vor întâlni Gyor și Buducnost, reeditarea finalei din 2014, ultimele două câștigătoare ale trofeului și principalele favorite la trofeu și în acest an.

Programul semifinalelor, 7 mai

15:15 CSM București-Vardar Skopje
17:45 Gyor-Buducnost Podgorica

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (3)
ceaiuri
ceaiuri  •  17 Aprilie 2016, 18:22

luca spune povesti(gyor e cea mai buna..)preferam buducnost..daca o ti pe neagu..jumate de echipa pica,vardar a urcat mult...sunt capabile sa castige finala(cred ca au cea mai completa echipa)as dori o finala csm -gyor..dar se pare ca o sa fie vardar-gyor

1423984557905776
Florin Stanescu  •  16 Aprilie 2016, 20:21

Finala : Vardar - Buducnost .

ultras.nationalist
ultras.nationalist  •  16 Aprilie 2016, 11:47

Asta da noroc, nu zic ca Vardar e o echipa slaba,este peste CSM dar nu e invincibila precum Buducnost sau Gyor. Avem sanse in a juca finala. Oricum atmosfera din sala ne-ar fi fost ostila indiferent cu cine am fi jucate deoarece Gyor joaca acasa in timp ce Vardar si Buducnost deplaseaza multi suporteri peste tot in Europa dar cu atat mai mult la Budapeste care este relativ aproape de Podgorica si Skopje. Imi pare bine ca o echipa romaneasca joaca in final-four insa imi pare rau ca e o echipa fara suporteri,daca era HCM Baia Mare, Corona,Oltchim sau chiar Dunarea Braila sau HC Zalau era altceva. In fine,succes fetelor,au o sansa buna de a accede in finala.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează