SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI - VARDAR 33-38

Aurelia Brădeanu crede că CSM a prins o zi neagră: "A fost în oglindă meciul de anul trecut!"

Aurelia Brădeanu a marcat un gol în meciul de ieri // FOTO Alex Nicodim (Budapesta)
Aurelia Brădeanu a marcat un gol în meciul de ieri // FOTO Alex Nicodim (Budapesta)

Articol de - Publicat duminica, 07 mai 2017 00:00

Aurelia Brădeanu spune că CSM a prins o zi neagră, iar macedonencelor le-a ieșit totul. Exact invers de ceea ce s-a întâmplat sezonul trecut.

- Mica, cum explici meciul cu Vardar? Ce s-a întâmplat?
- Dacă îți aduci aminte, anul trecut, nouă ne-a ieșit totul la Final Four , iar Vardar a făcut la fel de multe prostii câte am făcut noi azi. Se mai întâmplă, la noi a fost ziua neagră în care dacă jucam două săptămâni, tot nu băteam.

- Apărarea a fost de nerecunoscut, Vardar a marcat pe faza a doua și contraatac la foc automat.
- Nu-mi dau seama de ce am început foarte prost. Apoi, din dorința de a recupera diferența de pe tabelă, am făcut și mai multe greșeli. Au fost goluri ușoare, luate pe contraatac și faza a doua, goluri care ne-au turnat plumb în picioare. Apărarea nu a funcționat cum o făcea de obicei.

- A fost cea mai slabă repriză din ultimii mulți ani?
- Probabil una dintre cele mai slabe reprize ale noastre. Fiecare dintre noi este realistă față de ce s-a întâmplat, că am jucat foarte, foarte slab.

- Mai contează locul 3 sau 4?
- Pentru noi e foarte important că am ajuns aici, în Final Four, ne-am dorit să jucăm finala, dar nu ne-a ieșit. Contează, sigur că va conta locul 3.  Fiecare loc mai sus e o performanță pentru noi.  

- Ar fi o consolare să câștige Vardar Liga?
- De ce? E bine să câștigi tu, nu să te răzbune alții. Acum nu mă interesează cine va fi campioană. Noi vom juca pentru un loc mai bun cu Buducnost

- Au fost 1.500 de suporteri în tribună.
- Le mulțumim! Au crezut în noi. Ne așteptam să fie fie multă lume, dar din păcate nu i-am putut face fericiți, să-i mulțumim prin prestația noastră.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează