SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR

Avem două echipe în grupele Ligii, dar la handbal » HCM Baia Mare se califică la pas

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 septembrie 2015 18:02

Vicecampioana României la handbal feminin HCM Baia Mare s-a calificat în grupele Ligii Campionilor, după victoria în faţa danezelor de la Team Esbjerg, scor 32-21. 

Baia Mare a organizat turneul de calificare în grupele Ligii, învingînd-o sîmbătă pe Ankara BSK, scor 32-28, în semifinale. Astăzi, vicecampioana României a învins-o la pas pe Team Esbjerg şi a obţinut biletele pentru a treia calificare consecutivă în grupe.

În continuare, HCM Baia Mare va juca în grupa A, cu Larvik HK (Norvegia), Krim (Slovenia) şi Rostov-Don (Rusia), iar celelalte trei echipe participante la turneul de la Baia Mare, Team Esbjerg, Ankara BSK şi BNTU Minsk vor evolua în Cupa Cupelor.

România mai este reprezentată de campioana CSM Bucureşti, repartizată în grupa D, cu Buducnost (Muntenegru), IK Savehof (Suedia) şi MKS Lublin (Polonia).

HCM Baia Mare va debuta în deplasare cu Krim Ljubljana, iar CSM Bucureşti pe teren propriu cu MKS Lublin. Ambele meciuri vor avea loc pe 16 octombrie.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
the_gunner
the_gunner  •  13 Septembrie 2015, 23:21

Rusine GSP,rusine ! O performanta Mare a sportului romanesc ati inghesuit-o jos de tot .In capul paginii ,cu litere de o schioapa (mai mari nu se puteau ) e Steaua ,chiar cind pierde . Eh ,HCM nu aduce bani . Felicitari din tot sufletul ,de aici de departe fetelor ! Doamne , ce frumoasa femeie e Ionica Munteanu ! Sau mi se pare numai mie ?

s0bieski
s0bieski  •  13 Septembrie 2015, 22:20

Baia Mare a jucat cu Minsk în semifinale... Hai HCM!

daweroirl
daweroirl  •  13 Septembrie 2015, 20:00

ca la noi la nimeni ,se baga bani in ceva ce nu merge -fotbal ,cand cu 2 mil e pe a n s-ar putea face performante notabile in handbal si alte sporturi ...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează