SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA - OLANDA, 15:00, TVR 1, GSP.RO

Avem o româncă în echipa ideală a EURO 2018 » O altă jucătoare poate câștiga astăzi titlul de golgeter

Foto: Marius Ionescu
Foto: Marius Ionescu

Articol de - Publicat duminica, 16 decembrie 2018 13:01

EHF a anunţat echipa ideală de la Euro 2018. Postul de pivot a fost câştigat de Crina Pintea.

  • România va juca finala mică azi, de la 15:00, cu Olanda.
  • Marian Ursescu, expert in handbal și șef departament Sporturi la GSP, este trimisul Gazetei la Euro, de unde transmite cele mai proaspete informații.

O echipă ideală în care şi-au mai făcut loc o singură rusoaică şi o singură handbalistă franceză!

O echipă ideală care are mai puţine jucătoare de la echipele semifinaliste decât de la celelalte formaţii. O echipă ideală în care Noemi Hafra este preferată Cristinei Neagu sau în care golgeterul CE 2018, până în acest moment, Katarina Krpez, nu are loc, fiind preferată Carmen Martin, locul 12 cu "naţionala" Spaniei la acest turneu.

40% din valoarea votului a fost determinat de fani, care au votat pe site-ul competiţiei, iar 60% din vot a fost determinat de experţii EHF

Cel mai bun portar: Amandine Leynaud (Franţa)
Cea mai bună extremă stânga: Majda Mehmedovic (Muntenegru)
Cel mai bun inter stânga: Noemi Hafra (Ungaria)
Cel mai bun centru: Stine Oftedal (Norvegia)
Cel mai bun inter dreapta: Alicia Stolle (Germania)
Cea mai bună extremă dreapta: Carmen Martin (Spania)
Cel mai bun pivot: Crina Pintea (ROMÂNIA)
Cea mai bună apărătoare: Kelly Dulfer (Olanda)
MVP: Anna Viahireva (Rusia)

O altă jucătoare din naționala noastră pentru care finala mică de azi reprezintă și o miză personală e Eliza Buceschi (25 de ani).

Aceasta din urmă își poate asigura titlul de cea mai bună marcatoare a turneului final, reușind până acum 43 de goluri în 7 meciuri. În prezent ocupă locul trei în topul marcatoarelor și trebuie să înscrie de 8 ori contra Olandei pentru a o depăși pe prima clasată în topul marcatoarelor, Katarina Slezak, care are 50 de reușite.

Pe locul 2 în top, în acest moment, e Cristina Neagu, cu 44 de goluri, dar ea nu mai poate evolua la această ediţie, fiind accidentată.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
simplu1234
simplu1234  •  17 Decembrie 2018, 06:13

Crino, te-ai prins de ce te-au premiat? Ca ai acceptat sa le freci tusa ungurilor. Sper sa nu te ramolesti de tot ca toate celelalte care s-au ingrasat in campionatul unguresc.

marius.bxl
marius.bxl  •  16 Decembrie 2018, 15:50

Opriti macelul.e prea mult.antrenoare arunca prosopul

blackseacoast
blackseacoast  •  16 Decembrie 2018, 14:25

La impresie artistica,figuratie,castigarea unor clasamente si premii derizorii de genul "cea mai rapida legare de sireturi...care arunca mingea cat mai departe sau mai sus la 7 m...care plange mai frumos in fata arbitrilor...sau care induioseaza cel mai concret spectatorii sau telespectatorii in urma infrangerilor,da,se poate spune ca am cam fi campioni ! Numai ca,competitiile adevarate si de reala valoare ajung mereu la altii. Sa recunoastem insa ca,pe drept ! Daca la noi d-l Dedu e multumit,apoi musai sa fim si noi ! Lasa sa fie la altii,ca noua ne e suficient.Sa nu stricam randuiala turmei,nu de alta...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează