SPORTURI  »  HANDBAL  »  

"Avem şanse!"

Articol de GSP - Publicat marti, 12 februarie 2008 00:00

 Mariana Tîrcă, antrenoarea Rulmentului, crede că echipa sa poate cîştiga Cupa Cupelor, deşi are de înfruntat adversari foarte puternici

Rulmentul Braşov a început cu dreptul parcursul european în acest an. În "optimile" Cupei Cupelor, braşovencele au terminat duminică la egalitate, 30-30 în Ungaria, cu DVSC Debrecen şi au şanse foarte mari la accederea în "sferturi". Neînvinsă de aproape o jumătate de an într-un meci oficial, echipa ardeleană doreşte să cucerească şi ea Cupa Cupelor, după ce anul trecut Oltchim a adus trofeul în România. "Ne va fi foarte greu, dar nu imposibil. Vom face tot ce putem să ajungem pînă sus, în vîrf. Vom avea de înfruntat însă echipe foarte bune", a declarat Mariana Tîrcă. Antrenoarea e convinsă că adversarele cele mai puternice sînt formaţiile care au venit din Liga Campionilor: Podravka Koprivnica, Krim Ljubljana, Buducnost Podgorica sau Larvik.
"Nu ne gîndim însă acum acolo. Trebuie să facem paşi mărunţi, va fi returul de la Braşov, care se anunţă foarte greu. Oricum, şi la Debrecen echipa a jucat bine, dar pe final a avut o cădere inexplicabilă. Portarii nu au ajutat deloc echipa. Mă bucură doar evoluţia Patriciei Vizitiu, în care eu am mare încredere", a adăugat Tîrcă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
 •  12 Februarie 2008, 09:58

E adevarat c-o sa fie meci greu la Brasov. E adevarat ca au avut o cadere neasteptata pe final si ca poarta nu ne-a prea tinut dar dincolo de toate astea noi avem incredere in toata echipa incepand cu poarta si terminand cu banca. Scurt spus avem incredere ca fiecare om este total implicat si ca impreuna vor invinge. Fortza Rulmentul!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close