SPORTURI  »  HANDBAL  »  NORVEGIA - ROMÂNIA, AZI, 21:45, DOLCE1 ȘI GSP.RO

Azi e Norvegia - România » Program diferit pentru cele două semifinaliste » Româncele antrenament, nordicele nu

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 decembrie 2015 00:00

Ieri, înaintea semifinalei cu Norvegia, româncele au rămas în hotel de dimineaţă. Au avut program de recuperare, au făcut masaj, doctorii şi masorii au insistat pe fetele care au jucat mai mult.

După masa de prînz, fetele au dormit şi apoi, după-amiază, au avut o jumătate de oră întîlnire cu reprezentanţii presei. Fetele s-au distrat în sala de conferinţe şi şi-au făcut poze

Apoi, au avut un antrenament de o oră şi jumătate, dar nu de foarte mare intensitate. A fost un antrenament mai mult tactic. Nordicele, în schimb, nu s-au antrenat.

Delegaţia norvegiană a vrut să facă o conferinţă de presă la hotel, dar organizatorii nu au fost de acord. Drept urmare, fetele nu au vorbit cu nimeni, nici cu presa din ţara lor.

Toţi ochii pe Nora Mork

România are o şansă imensă de a juca încă o finală mondială după 10 ani de la ultima. Paula Ungureanu, Aurelia Brădeanu şi Valentina Elisei sînt jucătoarele care au jucat finala şi la Sankt Petersburg. Ungureanu e optimistă.

"Eu cred că putem trece de Norvegia, dacă vom juca la fel de bine precum am făcut-o cu Brazilia şi Danemarca. Trebuie să fim atente la Nora Mork, o jucătoare fantastică, dar şi la celelalte de la 9 metri, Oftedal, Kristiansen. Sper să fim sănătoase şi cu ajutorul lui Dumnezeu să reuşim să cîştigăm!", a declarat Paula.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează