SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA - DANEMARCA, AZI, 21:45, GSP.RO ȘI DOLCE 1

Azi e România - Danemarca în sferturile CM » Cînd jucătoarele formează o echipă! Cum s-a transformat România de la meci la meci

Articol de - Publicat miercuri, 16 decembrie 2015 00:00

Dînd la o parte meciurile cu Puerto Rico şi cu Kazahstan, echipe mult prea slabe, care nu au pus "tricolorelor" nici un fel de probleme, şi analizînd jocurile cu echipele care contează cu adevărat, pot fi trase o serie de concluzii despre jocul României.

Cum a fost posibilă victoria cu Brazilia? În primul rînd au fost eliminate greşelile tehnice, momentele cînd jucătoarele nici nu mai ajung să arunce la poartă. Apoi, toate compartimentele au fost echilibrate. Nu am mai aşteptat doar de la linia de 9 metri, ci am marcat în mod aproape egal de pe extreme, 9 metri sau semicerc. Portarii s-au ridicat la nivelul echipei, dar au şi avut în faţa lor o apărare mult mai compactă.

Neagu, de la care se aşteaptă meci de meci foarte mult, dar care este şi marcată atent de toate apărările adverse, a fost suplinită cu brio la meciul cu campioana mondială. Au ieşit la rampă Brădeanu, Elisei, Nechita şi Buceschi.

 meciuri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ceaiuri
ceaiuri  •  16 Decembrie 2015, 16:51

si sa nu uitam..jumatate din ele joaca in campionatul nostru,mental am fost peste ele

Vezi toate comentariile (1)
Comentează