SPORTURI  »  HANDBAL  »  ŞTIINŢA BACĂU

Bacăul e în colaps » Ştiinţa nu mai are bani şi a anunţat că se retrage din campionat

Matteo Garalda nu a avut rezultate bune la Bacău, iar echipa e aproape de faliment MediafaxFoto
Matteo Garalda nu a avut rezultate bune la Bacău, iar echipa e aproape de faliment MediafaxFoto

Articol de - Publicat joi, 26 martie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 25 martie 2015 20:42

Vicecampioana României nu şi-a plătit jucătorii de trei luni şi ar putea disputa sîmbătă ultimul meci

Ştiinţa Bacău e la un pas de retragere din Liga Naţională. Conducerea clubului moldovean a anunţat ieri că nu a găsit înţelegere de la autorităţile locale, iar sîmbătă, cu Poli Timişoara, pe teren propriu, ar putea disputa ultimul joc din actualul sezon! "Nu mai putem accesa fonduri de la Primărie pe Legea 350, nu ştiu ce vom face. Nu mai putem acumula datorii", a declarat managerul echipei, Ioan Ciobanu.

Jucătorii şi antrenorii nu au primit nici un ban în 2015 şi ameninţă cu plecarea. În plus, jucătorii băcăuani riscă să fie evacuaţi din apartamentele închiriate de club pentru că nu au fost plătite chiriile.

"Sîntem într-o situaţie gravă. Am înţeles că nu s-au găsit pîrghiile necesare pentru ca echipa sa fie finanţată. În aceste condiţii, îi aşteptăm pe suporteri sîmbătă, la meciul cu Timişoara, pentru a ne lua la revedere, consider că ar fi un frumos adio", a declarat Sorin Bîrză, antrenorul secund.

Locul 7 în actuala ediţie, problemele pentru vicecampioana României au început în momentul în care primarul Romeo Stavarache a fost arestat. S-a mers pe banii sponsorului Dedeman, dar cînd suma alocată s-a epuizat, s-a intrat în colaps.

Management slab
Suporterii pun situaţia creată la Bacău pe seama managementului prost din ultimul sezon. A fost adus antrenor Mateo Garralda, fostul mare jucător al Barcelonei, cel care a transferat la echipă şi o serie de jucători de valoare îndoielnică. Salariile au fost însă unele foarte mari. Aşa s-a ajuns ca Bacăul să ajungă pe locul 7, după ce anii precedenţi, cu un buget mai mic, s-a bătut de la egal la egal cu HCM Constanţa pentru titlu şi Cupa României.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close