SPORTURI  »  HANDBAL  »  CORONAVIRUS

Răzvan Gavriloaia e blocat în Suceava și a compus o baladă pentru Raed Arafat: „Și-uite așa noi reușim pe toți să-i nenorocim"

Articol de GSP - Publicat joi, 02 aprilie 2020 20:50

Răzvan Gavriloaia, unul dintre handbaliștii celor de la Dinamo, echipă calificată în optimile Ligii Campionilor, e blocat acasă, în Suceava, în plină pandemie de coronavirus la nivel mondial.

Aflat în epicentrul COVID-19 din România, Suceava, primul oraș închis din România de autorități, și cu spitalul din localitate păzit de armată, Gavriloaia încearcă să treacă cu zâmbetul pe buze peste momentele de coșmar prin care trece omenirea.

"Cântă cucu bătă-l vina" în vreme de coronavirus

Alături de părinți, soția lui Laura, de și de cei doi copii ai cuplului, Maria (5 ani), respectiv Eva, de doar 9 luni, sportivul a compus o baladă în primă pandemie de coronavirus. O adaptare a melodiei "Cântă cucu bătă-l vina" (Cântec despre Bucovina).

Acesta a urcat imaginile pe contul personal de Instagram, iar ce-a ieșit vă lăsăm să descoperiți în filmulețul de mai jos.

Versurile cântate de Gavriloaia

Răzvan Gavriloaia e blocat în Suceava și a compus o baladă pentru Raed Arafat: „Și-uite așa noi reușim pe toți să-i nenorocim

Cântă Raed, bată-l vina, ș-izolează Bucovina,
Cântă Raed la tv și-nchide spitalele, măi. 
A mai dat o ordonanță, ne-nchide pe toți în casă,
Și ne spune s-ascultăm, că d-aicea nu plecăm, măi!

Bucovină, plai cu flori, de-unde vin ai tăi feciori?
Ei vin Italia, de unde-i roșie zona, 
Dar nu se știe nimic, că au deraiat un pic. 
Declarația din vamă: din Germania vin, mamă!

Medici dragi ce-ați fost huliți, vă rog, nu ne părăsiți!
Că atât ne duce capul, ca să infectăm tot satul.
După care, la control, iar mințim că-i capul gol
Ș-uite așa, noi reușim pe toți să-i nenorocim, măi, măi...

CITEȘTE ȘI:

COVID-19. Din Suceava, Dorin Goian își strigă disperarea și dezvăluie lucruri incredibile din interiorul spitalului infectat: „La revedere, uitați de Uniunea Europeană! E gata”

Strigătul disperat al lui Droppa, un străin captiv în România: „Soția trebuie să nască, fata mă întreabă «Tati, de ce nu vii acasă?». Îmi vine să urlu”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
creeperno999
creeperno999  •  02 Aprilie 2020, 22:47

Daca blocam toata diaspora in afara romaniei incepand de la primul caz de coronavirus nu mai erau necesare masuri severe

samertx
samertx  •  02 Aprilie 2020, 22:37
Postat de iulihenry14 pe 02 Aprilie 2020, 22:01

Nu v-a inchis Arafat in case ba baieti ba. V-au inchis aia care erau mari "manageri" pe la spitale si i-a durut in cot de tot ce se intampla in jurul lor. Sau in mintea voastra ar trebui sa circulati liber dintr-un focar in alte orase? E grea logica.

***, că tot ești sfătosul saitului, ferește-te de vapori mai mari de 5 microni. :))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

samertx
samertx  •  02 Aprilie 2020, 22:35
Postat de iulihenry14 pe 02 Aprilie 2020, 22:01

Nu v-a inchis Arafat in case ba baieti ba. V-au inchis aia care erau mari "manageri" pe la spitale si i-a durut in cot de tot ce se intampla in jurul lor. Sau in mintea voastra ar trebui sa circulati liber dintr-un focar in alte orase? E grea logica.

Mulțumim pentru griji, ne protejăm noi, în rest.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează