SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA ZIMBRILOR

Banatu-i fruncea! HC Dobrogea Sud, debut nefericit în prima ligă: 25-26 cu Poli Timișoara

Zlatko Daskalovski
Zlatko Daskalovski

Articol de - Publicat miercuri, 31 august 2016 00:00

Poli Timișoara a stricat revenirea Constanței în prima ligă. A învins ieri, pe Litoral, cu 26-25 la capătul unui meci incredibil.

După ce campioana HCM Constanța a murit, la propriu, din cauza problemelor financiare, o serie de foști jucători ai echipei campioane au pus bazele unei noi formații. HC Dobrogea Sud a pornit de jos, a promovat în prima ligă, iar ieri și-a făcut debutul.

Unul nefericit, încheiat cu o înfrîngere la limită în fața echipei care a ocupat ultima treaptă a podiumului sezonul trecut: Poli Timișoara. Meciul a fost însă unul spectaculos și foarte tensionat. Timișoara a condus în prima parte, s-a desprins la patru goluri, dar Constanța a revenit și la pauză a fost egal 13.

În partea a doua rolurile s-au inversat, gazdele au preluat conducerea, dar totul s-a schimbat surprinzător în ultimele 10 minute.

Portarul macedonean Zlatko Daskalovski a fost incredibil. A reușit nu mai puțin de 23 de parade și a dus toate punctele la Timișoara.

Au fost și trei cartonașe roșii, mulți nervi, tensiune, asta poate și pentru că pe teren s-au aflat, pe parcursul jocului, nu mai puțin de 15 jucători din fostul spațiu ex-iugoslav: macedoneni, sârbi, bosniaci, muntenegreni!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close