SPORTURI  »  HANDBAL  »  RULMENTUL BRAŞOV

Barbosa a plecat de la Rulmentul, 3 jucătoare au semnat pe încă 10 zile :)

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 octombrie 2009 00:00

Alexandrina Barbosa a plecat de la Rulmentul Braşov, în timp ce Ionica Munteanu, Aneta Barcan şi Cristina Niculaie au semnat contracte pe 10 zile cu gruparea braşoveană de handbal feminin.

Cele trei sportive au făcut acest pas pentru ca Rulmentul să poată disputa marţi meciul cu HC Zalău.

Formaţia Rulmentul Braşov este în prag de desfiinţare după ce o mare parte din jucătoare au plecat sau au fost declarate libere de contract din cauza neplăţii salariilor. Problemele financiare au aînceput încă din 2008, pentru ca la începutul anului 2009 Cristina Neagu şi Patricia Vizitiu să devină jucătoare libere. Au urmat şi alte handbaliste, tehnicianul Herbert Muller fiind nevoit să se bazeze la ultimele două partide din campionat pe 10 sau 12 jucătoare, în loc 14, cât îi permite regulamentul.

Rulmentul Urban Braşov ocupă locul doi în Liga Naţională de handbal feminin.

NewsIn

Playtech: GENIAL! Ce face Ion Țiriac pentru Sorana Cîrstea, iubita fiului său. S-a aflat abia acum


Comentarii (3)
 •  26 Octombrie 2009, 09:44

Teodor Florescu a „uitat” să plătească datorii la stat de 135 miliarde lei vechi! Daca Brsovul se lasa in seama lui Florescu , adio echipa !

 •  23 Octombrie 2009, 19:05

Nu-s din Brasov, dar pacat de aceasta echipa frumoasa. Mi-e greu sa cred ca in tot Brasovul nu exista niciun om cu dare de mana sa salveze echipa asta de la dizolvare.

 •  23 Octombrie 2009, 16:35

e si uite asa sa terminat si cu handbalul pe la brasov. avem sperante cu doamna Tarca. Dl Florescu sa traiasca Urbanu ca gunoie sunt peste tot>>>Incepe cu tine

Vezi toate comentariile (3)
Comentează