SPORTURI  »  HANDBAL  »  TURNEU AMICAL

Barometru parțial » România a fost învinsă de Norvegia într-un meci amical, 21-32. Neagu și Brădeanu nu au jucat

Gabriela Perianu a înscris ieri cinci goluri // FOTO Marius Ionescu
Gabriela Perianu a înscris ieri cinci goluri // FOTO Marius Ionescu

Articol de - Publicat vineri, 22 iulie 2016 00:00

Fără Neagu și Brădeanu în teren, România a fost învinsă de Norvegia cu 32-21 la turneul amical care precede competiția olimpică.

Două săptămâni au mai rămas până la debutul Jocurilor Olimpice din Brazilia. Patru dintre participante au ales să se testeze înainte de marea competiție: România, Norvegia, Franța și Spania.

"Tricolorele" au debutat ieri în Norvegia la turneul amical chiar contra echipei gazdă, campioana olimpică, mondială și europeană. Tomas Ryde, antrenorul naționalei feminine, a decis să joace acest meci fără două piese de bază, Cristina Neagu și Aurelia Brădeanu, și să facă tot felul de încercări pe diferite posturi.

Mai mult, Paula Ungureanu a stat în poartă doar prima repriză. Cu Perianu, Vizitiu, Zamfirescu, Elisei, Buceschi și Manea, la pauză scorul a fost 12-9 pentru Norvegia.

După pauză rezistența României a scăzut, iar norvegiencele și-au bucurat suporterii marcând gol după gol. S-a terminat 32-21. Următoarele meciuri pentru România vor avea loc sâmbătă și duminică. "Tricolorele" debutează la JO, pe 6 august, contra Angolei.

Program turneu (DigiSport)

  • Sâmbătă, ora 18:15 - România-Franța
  • Duminică, ora 16:45 - România-Spania

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close