SPORTURI  »  HANDBAL  »  SCANDAL

Bătaie între vecini » Contre între soțul Mihaelei Senocico și cel al lui Carmen Amariei la un memorial din Cluj

Ioan Ani (în alb) bătaie cu soțul lui Amariei (în albastru), despărțiți de Mircea Petruș // Foto: Dan Porcutan
Ioan Ani (în alb) bătaie cu soțul lui Amariei (în albastru), despărțiți de Mircea Petruș // Foto: Dan Porcutan

Articol de - Publicat duminica, 09 august 2015 00:00

Soțul Mihaelei Senocico s-a bătut cu soțul antrenoarei Carmen Amariei la un meci amical. E o rîcă veche între cele două familii, care, culmea, stau în aceeași vilă!

Vineri seara, la Cluj-Napoca, în cadrul Memorialului "Tiberiu Rusu" s-au întîlnit U Alexandrion Cluj și HCM Rm. Vîlcea. Banalul meci amical a generat multă tensiune, mai ales în tribună.  

Mihaela Ani-Senocico, fostul căpitan al Clujului, ajunsă acum la Vîlcea, și-a înfruntat în teren fosta coechipieră, Carmen Amariei, acum tehnicianul echipei studențești. Cele două se spune că nu se înțeleg deloc, prima fiind nevoită să plece de la echipă cînd Amariei a preluat echipa clujeană, înlocuindu-l chiar pe soțul ei, Ioan Ani. De aici și tensiunea dintre cele două familii, care a degenerat în tribună.

Vîlcea a învins cu 33-29

Martorii oculari povestesc că Ioan Ani a intrat în conflict în timpul meciului cu soțul lui Carmen, Cosmin. După contrele verbale, totul a degenerat și s-a trecut la pumni, Ioan Ani l-a lovit pe Cosmin, în bătaie intervenind pentru a-i despărți Mircea Petruș, soțul antrenoarei secunde de la Cluj, Rodica Petruș.

Culmea, cele două familii au fost cîndva prietene, mai ales că locuiesc în aceeași vilă, la același etaj, ușă în ușă!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
magura
magura  •  10 August 2015, 02:11

Sa fie la ei acolo...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează