SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI-MIDTJYLLAND, DUMINICĂ, 20:00, DIGI, DOLCE, GSP.RO

Bătaie pe puncte » Deja calificate, CSM București și Midtjylland se vor duela pentru punctele rămase în joc

Linnea Torstensson a înscris 12 goluri pentru CSM București în acest sezon de Ligă  // FOTO Cristi Preda
Linnea Torstensson a înscris 12 goluri pentru CSM București în acest sezon de Ligă // FOTO Cristi Preda

Articol de - Publicat sambata, 19 noiembrie 2016 00:00

Calificate în Main Round, CSM și Midtjylland au miza punctelor puse în joc cu care vor merge mai departe în grupele principale.

CSM București a scăpat de grija calificării în faza a doua a competiției, dar campioana Europei are nevoie neapărat de victorie, duminică, în fața danezelor de la Midtjylland.

Campioana Europei nu are în momentul de față niciun punct cu care să meargă mai departe, victoriile cu Rostov Don, echipă care a fost eliminată din competiție, nemailuându-se în calcul. În aceste condiții, cele două puncte contra danezelor sunt vitale.

"Avem experiența de partea noastră!"

Antrenorul Aurelian Roșca nu se teme de daneze și are încredere în elevele sale. "Știm că experiența este de partea noastră. Adversarele sunt animate de elanul tinereții, dar nu este suficient pentru ele. Am deplină încredere în jucătoarele mele. Să nu uităm că ele au câștigat sezonul trecut trofeul!", a declarat Roșca.

"Vrem să prindem o zi formidabilă și să învingem. Știm că adversarele au valoare, că nu vom avea un meci ușor, dar va trebui să ne mobilizăm și să încheiem grupa cu o victorie", a adăugat Aurelia Brădeanu.

FC Midtjylland trece printr-o perioadă extrem de favorabilă. Săptămâna trecută a trecut de Gyor, pe teren propriu, 27-23, iar în campionat, a legat 7 victorii consecutive, fiind acum pe locul 2, la doar un punct de liderul Viborg.

În tur, Midtjylland a câștigat cu 24-21, danezele fiind în acest moment sigure de 4 puncte cu care vor merge mai departe în Main Round.

Încrucișare cu grupa D

Echipele calificate în Main Round-ul Ligii Campionilor, din grupa C, se vor împerechea pentru grupa principală II cu formațiile din grupa D. Cea mai echilibrată grupă din Ligă, în acest sezon, are în momentul de față două echipe singure de calificare: Larvik și Krim Ljubljana, care se vor întâlni în ultima etapă. Meciul care va stabili a treia clasată se va disputa între Esbjerg și Savehof, danezele având și varianta egalului după succesul din Suedia, 25-20.

"Nu ne gândim decât la cele două puncte. Fiecare gol e important, echipa care va greși mai puțin și va juca mai exact va câștiga. Sper să fim noi aceea!"
Aurelian Roșca, antrenor CSM

CLASAMENT

1. Gyor 5 4 0 1 142-122 8p
2. Midtjylland 5 3 0 2 115-124 6p
3. CSM București 5 2 0 3 116-125 4p
4. Rostov Don 5 1 0 4 117-119 2p

* Gyor, Midtjylland și CSM sunt calificate în grupele principale

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
b08dan
b08dan  •  20 Noiembrie 2016, 21:11
Postat de tihi pe 19 Noiembrie 2016, 13:13

Győr este liderul grupei cu calificarea sigura pe mai departe si potentialul castigator a Ligii campionilor!!!Noi,poate vom face 1-2 puncte si atat!

Asa latrau si anul trecut multi hateri. Bun antrenor oricum . Echipele din grupa D sunt relativ mai slabe . PS. CSM nu mai joaca cu Gyor , decat in Final 4. :)) As tacea daca as fi in locul tau . Hai CSM,

catalynn
catalynn  •  20 Noiembrie 2016, 21:05

Cristina Varzaru absolut fenomenală, de Bella si Paula nu mai spun pt ca era de așteaptat :-) Oana o înlocuiește pe Anastasya Lobach cu succes si conducem la 4 goluri. Haide fetelor, mai e putin! :-)

catalynn
catalynn  •  20 Noiembrie 2016, 20:23

Inceput mai slab de meci, ceea ce pare sa fie leitmotif ul acestei campionii, insa fetele au revenit si conduc pe tabela. Sa speram ca for păstra tempoul pana la final. Ca de obicei nimic despre meci pe prima pagina, declarațiile lu' jiji & c-o. fiind mult mai importante ... Bafta fetelor hai cu toate punctele azi! :-)

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close