SPORTURI  »  HANDBAL  »  DINAMO

Blestemul de la 7 metri » Dinamo a ratat din nou victoria la ultima fază de joc

Portarul Ștefan Grigoraș nu a putut para ultima aruncare a turcilor, care au plecat cu un punct // FOTO Raed Krishan
Portarul Ștefan Grigoraș nu a putut para ultima aruncare a turcilor, care au plecat cu un punct // FOTO Raed Krishan

Articol de - Publicat marti, 11 octombrie 2016 00:00

Dinamo a pierdut duminică al treilea punct la ultima fază de joc, de această dată turcii de la Beşiktaş fiind nașii alb-roșiilor.

Campioana României ar fi putut avea maximum de puncte după primele trei jocuri în grupa D a Ligii Campionilor. Numai că alb-roșiii au terminat două partide la egalitate, fiind egalați de fiecare dată din aruncări de la 7 metri, în ultima secundă.

S-a întâmplat mai întâi în meciul de debut de la Holstebro. Deși au marcat golul de 32-31 și mai erau doar 8 secunde de joc, "câinii" nu au putut menține rezultatul. Kildelund a scos aruncarea de la 7 metri pe extrema dreapta și Karlsson a egalat la 32!

Duminică seara, în sala Dinamo, campionii României au avut o revenire incredibilă în fața turcilor de la Beşiktaş. Au marcat de trei ori consecutiv în ultimele trei minute și au preluat conducerea, 26-25! Nici de această dată nu au fost însă în stare să țină de scor.

Iranianul Allahkaram Esteki l-a faultat dur pe Pribak și, conform noilor reglementări, arbitrii au dictat 7 metri. Vrazalici nu a ratat și Dinamo a mai pierdut un punct.

Recidiviști și în campionat

Dinamo pierde puncte în ultima secundă și în campionat, nu numai în Liga Campionilor. La Reșița, în etapa a 6-a, alb-roșiii nu au fost egalați, dar au ratat ei șansa de a câștiga la ultima fază, din aruncare de la 7 metri. Sajad Esteki, fratele lui Allahkaram, a irosit penaltyul, iar meciul s-a încheiat egal, 33-33!

"Trebuie să ne antrenăm pentru ultimele 30 de secunde. În plus, trebuie să fim mult mai concentrați pe finalurile de meci"
Eliodor Voica, antrenor Dinamo

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează