SPORTURI  »  HANDBAL  »  CUPA EHF

Bogdan Munteanu, directorul sportiv de la Corona Brașov, internat în spital după minciunile șefilor!

Articol de - Publicat marti, 27 octombrie 2015 18:36

Bogdan Munteanu, directorul sportiv de la Corona Brașov, a suferit un anevrism cerebral după ce șefii i-au pus în ”cîrcă” decizia de a juca ambele partide din turul 3 al Cupei EHF în deplasare

Cînd au aflat că vor juca ambele manșe din turul 3 al Cupei EHF, în deplasare, văduvind-i astfel de a-și vedea favoritele în cupele europene, suporterii Coronei Brașov au cerut demisia membrilor Adunării Generale a Acționarilor. Au decis să semneze și o petiție pe internet în care au scris.

"Pentru lipsa performanței la secţiile clubului cerem impetuos demisia membrilor AGA şi înlocuirea lor cu persoane capabile, profesioniste şi fără apartenenţă politică. Dorim performanţă şi nu proiecte futuriste care se desfăşoară în acest moment", este formulată petiţia online.

Reacția jucătoarelor: "Am muncit un an să ajungem în cupe"

Corona Brașov, echipă susținută cu precădere din bugetul local al Primăriei Brașov, are un buget de aproximativ 500.000 de euro pe an și a terminat ultimele trei sezoane pe podiumul Ligii Naționale. Jucătoarele au fost și ele nemulțumite cînd au aflat vestea, dorindu-și un parcurs european cît mai lung. "Am muncit un sezon întreg să ajungem în cupele europene, iar acum nu facem nimic pentru asta", au spus handbalistele.

Reacția Comitetului Director: "Nu am fost informați!"

Cătălin Leonte, membru în AGA, și Sergiu Chifu, fost președinte al secției de handbal a clubului, și el membru AGA, au declarat pentru portalul braăovean www.mytex.ro că nu au știut de decizie. "Am aflat din presă de decizia conducerii secției de handbal. Nimeni nu a informat Comitetul Director despre acest lucru. Această decizie este un dispreț față de publicul brașovean", a spus Cătălin Leonte.

Chifu a adăugat și el. "Este o decizie total greșită. În sezonul trecut, cînd eram președinte, am primit propunerea de a juca ambele meciuri cu Astrakhanocika în Rusia. Dar, clubul nu a acceptat, tocmai pentru ca brașovenii să poată vedea un meci european. Am făcut eforturi și am jucat la Brașov. Și atunci a fost o deplasare extrem de lungă, nu una până în Polonia!"

Sursele Gazetei: "Minciuni peste minciuni"

Oameni care știu însă ceea ce se întîmplă în clubul brașovean, spun însă că Leonte și Chifu mint cu nerușinare. "Conducerea secției de handbal a făcut totul cu știința membrilor AGA, care au transmis că nu au bani pentru deplasarea în Polonia! Au căutat soluții și de aceea au recurs la acest lucru", au declarat sursele Gazetei.

Bogdan Munteanu, directorul sportiv de la Corona Brașov, e cel care s-a zbătut cel mai mult pentru club. Cînd a auzit însă că șefii îi pun lui în cîrcă toate neajunsurile echipei, a suferit un anevrism cerebral.

A fost internat la Spitalul din Brașov, fiind într-o stare gravă. Munteanu declarase în presa brașoveană, tocmai pentru a-și scăpa șefii, că decizia de a juca ambele meciuri din cupele europene în Polonia s-a datorat "programului încărcat al echipei". O scuză puerilă!

A vrut ca echipa să nu meargă în Rusia!

Deși acum a devenit acuzator și îi arată pe cei din conducerea secției de handbal, Sergiu Chifu, fost președinte al secției de handbal în sezonul trecut, a uitat de un episod petrecut chiar anul trecut: "Chifu uită că sezonul trecut el a fost cel care a vrut ca echipa să nu se prezinte la meciurile cu Astrahanocika Astrahan!

A întrebat ce pățește Corona dacă nu se prezintă? Dorea să scape de cheltuieli! Abia după ce i s-a explicat că federația europeană va da o amendă și va suspenda clubul, a revenit! Și acum vine cu minciuni?", au declarat sursele Gazetei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează