SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

Secretul din spatele rezultatelor excepționale de la CSM București: „Nu mă hazardez și nu poate nimeni să mă devieze de la ideea asta!”

Antrenorul Adrian Vasile (40 de ani) a fost încântat de prestația elevelor lui, iar Bogdan Voina (43 de ani) a găsit secretul din spatele succesului.
Antrenorul Adrian Vasile (40 de ani) a fost încântat de prestația elevelor lui, iar Bogdan Voina (43 de ani) a găsit secretul din spatele succesului.

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 ianuarie 2023 21:03 / Actualizat sambata, 14 ianuarie 2023 21:09

CSM București s-a distrat în fața lui Odense, campioana Danemarcei, scor 40-31, în grupa A din Liga Campionilor la handbal feminin. Antrenorul Adrian Vasile (40 de ani) a fost încântat de prestația elevelor lui, iar Bogdan Voina (43 de ani) a găsit secretul din spatele succesului. 

Fostul handbalist Bogdan Voina crede că plecarea lui Adi Vasile din funcția de selecționer al primei reprezentative și concentrarea doar pe munca de la CSM București a contat decisiv în acest sezon.

Bogdan Voina: „CSM București practică cel mai bun handbal din Ligă!”

„CSM București, astăzi, practică cel mai bun handbal din Liga Campionilor. Nu mă hazardez! Faptul că Adi Vasile nu mai e selecționer contează și nu poate nimeni să mă devieze de la ideea asta.

Handbalul francez e de referință, iar selecționerii de acolo nu au voie și la cluburi. Acum, Adi nu e la națională, iar echipa de club merge la cote excelente”, a spus Bogdan Voina la Orange Sport. 

Adi Vasile, după CSM București - Odense 40-31

„A fost extraordinar. Cu ajutorul publicului am reușit să ne desprindem. Nu mă așteptam la asta, sincer. Mă gândeam la un meci echilibrat. Dar publicul ne-a ajutat!

Nu mai jucasem de mult timp cu o echipă foarte bună, avem nevoie să ne testăm puterile. Mă bucur că toată lumea contribuie în astfel de meciuri. E un plan optim!”, a spus Adi Vasile, la Orange Sport.

Întrebat despre performanța lui Neagu, doar 5 goluri rămase până la borna 1.000 în Liga Campionilor, Adi Vasile a spus: „Era cel mai bine să o țin în teren pentru a le da astăzi, dar mai avem două meciuri importante săptămâna următoare. A fost bine așa. Rămâne pentru următoarea dată să sărbătorim”.

Le mulțumesc fetelor că mă susțin de fiecare dată și că am marcat și astăzi, în fața lui Odense, un adversar puternic. Avem doar rezultate frumoase și sper să o ținem tot așa până în Final Four. Să câștigă Liga Campionilor!
- Alicia Gogîrlă

Calculele calificării lui CSM București în „sferturile” Ligii Campionilor

Cu victoria de astăzi, CSM București se desprinde în fruntea clasamentului grupei A. „Tigroaicele” mai au nevoie de un punct din următoarele trei meciuri pentru a obține calificarea matematică direct în „sferturile” competiției.

Cele trei partidei sunt cu Bietigheim (deplasarea), Brest (acasă) și Krim (deplasare).

Secretul din spatele rezultatelor excepționale de la CSM București: „Nu mă hazardez și nu poate nimeni să mă devieze de la ideea asta!”
FOTO: Flashscore

Primele două clasate se califică direct în sferturile de finală. Următoarele patru merg în „optimi”.

Citește și alte știri din sportul românesc: 

Cum își ocupă Sorana Cîrstea timpul liber la Melbourne: „Mi-a plăcut foarte mult!”

FOTO Ion Țiriac, apariție nonconformistă: „Eu sunt contra modei!” » Cu ce s-a încălțat miliardarul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
ceaiuri
ceaiuri  •  16 Ianuarie 2023, 18:21

in afara de faptul ca a..incercat sa candideze pt frh(podoaba capilara nu i-a purtat noroc)si ca tatal e mult mai celebru,sigur nimeni nu vrea sa te ..devieze,acum sa vedem ce se intampla in sferturi

Johnvisiniu
Johnvisiniu  •  15 Ianuarie 2023, 13:07

Secretul sunt banii...sac fara fund din bugetul primariei

AdrianUCV1948
AdrianUCV1948  •  14 Ianuarie 2023, 23:21

Un meci superb, felicitari fetelor si felicitari lui Adi Vasile! Atmosfera a fost superba azi in sala.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează