SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

Bojan şi Sissel

Articol de - Publicat marti, 13 mai 2008 00:00

Sîrbul Butulja s-a întîlnit la Reşiţa cu suedeza care-i cususe tricoul la Lindesberg, în primul meci al sezonului european.

În primul meci din Challenge Cup în acest sezon, UCM Reşiţa a ju­cat în Suedia, la Lindesberg. Tricoul sîrbului Bojan Butulja s-a făcut zdrenţe atunci în urma duelurilor dure pe semicerc cu apărătorii nor­dici. Arbitrii nu i-au mai dat voie ju­că­torului reşiţean să intre pe teren cu echipamentul sfîşiat, dar salva­rea a venit de la o spectatoare. Şi ea handbalistă la Lindesberg, aceasta a luat ac şi aţă din vestiar şi i-a cu­sut repede tricoul lui Butulja. Sîrbul i-a dedicat apoi victoria şi cele 11 goluri înscrise în Suedia.

Mai mult, directorul tehnic Ion Zamfirescu i-a promis suedezei Sissel (foto) că dacă Reşiţa va ajun­ge în finală, va fi invitată să asiste pe viu la meciul retur. Pro­misiunea a fost onorată duminică seară, Bojan Butulja mulţumindu-i încă o dată nordicei pentru gestul ei extraordinar. Sissel a primit şi un tricou personalizat cu numărul 3, cel pe care-l poartă şi sîrbul, dar şi o minge cu autografele tuturor jucă­torilor. “Reşiţa a devenit acum echipa mea de suflet. Bineîn­ţeles că jucătorul preferat e Bojan. Poate o să mai vin în România să asist şi la alte meciuri”, a declarat suedeza.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (5)
 •  13 Mai 2008, 22:05

Da, un mod superb de a-i multumi suedezei si de a arata Europei si fata frumoasa a romanilor. Omer este un mare antrenor dar mai presus de toate este un mare mobilizator si un mare tehnician. Ziceati ca poate invata aia din fotbal ... Pai handbalul este un joc cerebral, il practica baieti cu studii ... aia din fotbal au acelasi discurs toti, si pe ala abia il leaga. Nu vreau sa exagerez, dar handbalul este poate unul dintre cele mai spectaculoase sporturi, ca joc, ca rasturnari de scor, etc...

 •  13 Mai 2008, 11:21

Sunt foarte mandru sa o spun, Ca foarte multi nu au habar: -AIHAN este un bun roman, E dobrogean, "putin" tatar!

 •  13 Mai 2008, 10:20

Aihan Omer e un antrenor extraordinar. Felicitari celor de la UCM! Superechipa! Romani si sarbi... o buna combinatie pentru a castiga.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează