SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI-GYOR AUDI ETO 24-27

Brădeanu explică eșecul cu Gyor: "Nu am mai avut soluții în atac și ne-am pierdut capul!"

Aurelia Brădean
Aurelia Brădean

Articol de , - Publicat sambata, 29 octombrie 2016 00:00

Aurelia Brădeanu crede că greșelile individuale din partea a doua au dus la revenirea Gyorului, care a avut posibilitatea să marcheze goluri ușoare.

Aurelia Brădeanu a jucat 7 ani la Gyor. Aseară a fost adversara fostei sale echipe, dar, așa cum a declarat, nu mai are nici o emoție, nici un sentiment, pentru că echipa s-a schimbat mult.

Dintre fetele cu care ea a jucat în acea perioadă au mai rămas foarte puține: Gorbicz, Amorim, Orban și Bodi.

- Mika, ați făcut o primă repriză fantastică, ați condus cu 4 goluri diferență, ce s-a întâmplat în partea a doua?
- În repriza a doua nu am mai băgat mingea în poartă, nu am găsit soluții în atac, s-a ratat foarte mult. Multe greșeli tehnice și asta a fost.

- Nu v-ați crezut învingătoare prea devreme?
- Cum să te crezi învingătoare la pauză când ai în față pe Gyor? Cum am spus, când nu mai ai soluții în atac și tot alergi după adversar, e greu, ți se pune plumb în picioare. E greu să tot scoți mingea din poartă și să începi de la centru.

- A fost o cauză faptul că Grimsbo s-a accidentat și a intrat în poartă Kiss? V-ați pregătit pentru norvegiancă, nu pentru unguroaică?
- Poate fi și asta o cauză, dar nu vreau acum să caut scuze. Păcat de prima repriză, de ceea ce am arătat, în partea a doua nu am mai avut mintea limpede...

- Ați luat în prima repriză 9 goluri, în a doua dublu, 18!
- Exact cum am spus, am luat goluri pe greșelile noastre, cu poarta goală câteva.

- Simțiți presiune acum? Ați ratat două puncte mari și urmează două deplasări infernale, la Gyor și Rostov.
- Presiune e mereu și va fi. Noi trebuie să facem orice să câștigăm puncte, să ne unim, pentru că trebuie să ajungem în grupele principale. Suntem conștiente că nimeni nu se dă la o parte pentru că am câștigat noi Liga Campionilor...

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează