SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA - UNGARIA 21-17

Brădeanu radia de bucurie după meciul cu Ungaria: "Sînt fericită şi mă simt bine!"

Articol de - Publicat vineri, 13 decembrie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 13 decembrie 2013 00:13

Aurelia Brădeanu s-a revăzut aseară pe teren cu fostele ei colege de la Gyor, cu Gorbicz, cu Tomori, cu Verten, cu jucătoare pe care le-a întîlnit meci de meci în campionatul Ungariei cînd evolua acolo.

Pentru ea, ambiţia a fost şi mai mare, îşi dorea să cîştige. "E o rivalitate sportivă între noi şi normal că doream să cîştigăm. Mă bucur enorm, sînt fericită, pentru că victoriile astea le ajută pe fetele tinere. Acum înţeleg spiritul de luptă al unei echipe, ce înseamnă să nu te dai bătut şi cînd eşti condus", a declarat Mika.

Căpitanul României a terminat meciul cu buza spartă, cu cotul julit şi cu o mare zgîrietură pe gît, dar nu simte durerea. "Oamenii care au venit din România şi au fost lîngă noi ne-au dat putere. Doar pe ei i-am auzit, au fost lîngă teren, pe cînd ungurii erau în înaltul tribunei", a adăugat interul de la Corona Braşov.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
ceaiuri
ceaiuri  •  13 Decembrie 2013, 15:37

mica nu uita ca dupa 7ani la gyor..acestia au renuntat la ea,mica le-a demonstrat ca joaca bine si la varsta ei

gabrielaj
gabrielaj  •  13 Decembrie 2013, 14:49

bravo fetelor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează