SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

NEWS ALERT Meciul lui CSM București din Champions League, amânat din cauza COVID-19 » Trei jucătoare ale „tigroaicelor” sunt infectate

Articol de GSP - Publicat joi, 06 ianuarie 2022 17:22 / Actualizat joi, 06 ianuarie 2022 17:41

Partida dintre Brest și CSM București, contând pentru etapa a 9-a a EHF Champions League, a fost amânată în urma apariției unor cazuri de COVID  în lotul „tigroaicelor”.

  • Duelul dintre Brest Bretagne Handball și CSM București ar fi trebuit să aibă loc sâmbătă, 8 ianuarie 2022, de la ora 19:00. 

Ema Ramusovic, Andreea Ailincăi și Samara Da Silva, toate componente ale lotului lui CSM București, au fost depistate pozitiv cu COVID-19. Acestea erau vaccinate cu trei doze.

CSM București anunță amânarea meciului cu Brest

„Federația Europeană de Handbal a decis amânarea meciului din DELO EHF Champions League, din etapa a 9-a, programat să se joace, sâmbătă, 8 ianuarie 2022, de la ora 19:00, dintre echipa franceză Brest Bretagne Handball și campioana României, CSM București. 

Decizia a venit după ce, la echipa noastră, au apărut trei cazuri de infectare cu virusul SARS-CoV2, înaintea plecării în Franța. Cele trei jucătoare cu rezultate pozitive sunt Ema Ramusovic, Andreea Ailincăi și Samara Da Silva.

Meciul va fi reprogramat într-o altă dată, stabilită de comun acord de ambele echipe și de forul EHF, până la terminarea fazei grupelor DELO EHF Champions League, cât mai curând posibil! Le dorim recuperare ușoară fetelor!, se arată în comunicatul emis de CSM București. 

Ce lovitură a dat Dinamo! Fostul MVP al primei ligi, gata de joc încă din ianuarie: „M-am întors”
DINAMO
Ce lovitură a dat Dinamo! Fostul MVP al primei ligi, gata de joc încă din ianuarie: „M-am întors”

Viborg - SCM Râmnicu Vâlcea, amânat din cauza Covid-19

Totodată, partida pe care SCM Râmnicu Vâlcea ar fi trebuit să o dispute la Viborg, pe 9 ianuarie, în grupa D a EHF European League, a fost amânată din cauza Covid-19.

Partida din cadrul competiției EHF European League, Grupa D, dintre Viborg HK și SCM Râmnicu Vâlcea, programată duminică, 9 ianuarie 2022, la Viborg, este amânată și se va disputa la o dată ulterioară. 

Viborg HK a informat despre mai multe persoane din cadrul clubului care au fost testate pozitiv pentru virusul SARS-CoV-2, prin urmare, se poate presupune că există o infecție în echipă iar persoanele infectate ar trebui să fie izolate până când situația este stabilă în cadrul echipei, drept pentru care EHF e luat decizia de a se amâna partida. 

- Comunicat SCM Râmnicu Vâlcea

Citește și alte știri din handbal: 

Cadou după cadou pentru fanii lui Dinamo » „Ninja” a semnat prelungirea cu campioana României

Meciul Viborg - SCM Râmnicu Vâlcea, din EHF European League, a fost amânat

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
elgabri
elgabri  •  06 Ianuarie 2022, 18:14

Tigroaice? ce gluma buna ;))

bimbaq
bimbaq  •  06 Ianuarie 2022, 18:09

Incredibil, li s-a spus clar ca trebuie si a 4-a doza si au refuzat! Uite unde au ajuns acum....

ceaiuri
ceaiuri  •  06 Ianuarie 2022, 17:58

cand ai picioare de...lut,poate sa fie o solutie,dar cand mai vezi cine e ..infectat chiar cu 3 doze(nebunatic e vaccinul asta ,,,)era de preferat sa joci...dar poate asa e planul

Vezi toate comentariile (3)
Comentează