SPORTURI  »  HANDBAL  »  BUDUCNOST - LARVIK 31-17

Buducnost o zdrobește pe Larvik și merge în Final Four! Cristina Neagu, evoluție de senzație

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat duminica, 09 aprilie 2017 21:46

Larvik, echipa care a chinuit în acest sezon pe CSM București, dar și pe Gyor, a suferit duminică seara la Podgorica, una dintre cele mai drastice înfrângeri din istorie: 17-31 cu Buducnost! Cristina Neagu a dat 10 goluri!

Clubul norvegian trece printr-o situație critică din punct de vedere financiar, plus că o serie de jucătoare sunt accidentate. Astfel, antrenorul Tor Odvar Moen a putut conta în deplasarea din Muntenegru pe doar 11 handbaliste.

Între acestea nu s-au aflat și portarul Sandra Toft, interul dreapta transferat de CSM București, Amanda Kurtovic, sau extrema Thea Mork, sora mult mai cunoscutei Nora Mork.

Între cele 11 jucătoare s-au regăsit doi portari, dar și două jucătoare foarte tinere, care prind echipa foarte rar. În aceste condiții, Larvik a fost o victimă în fața Buducnostului. A pierdut la 14 goluri diferență și echipa calificată în Final Fourul de la Budapesta se cunoaște deja, deși returul se va juca în Norvegia.

Cristina Neagu a fost una dintre cele mai bune jucătoare de pe teren. A marcat 10 goluri pentru Buducnost, a dat multe pase de gol pentru coechipiere, terminând cu un procentaj de 67%! Marjit Malm Frafjord, pivotul Larvikului, care va juca și ea sezonul viitor la campioana României, a marcat de două ori. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează