SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR

Buget mărit pentru CSM București » Un milion de euro pentru campioane!

Fachinello și coechipierele ei au acum liniște pentru Liga Campionilor // Foto: Marius Ionescu
Fachinello și coechipierele ei au acum liniște pentru Liga Campionilor // Foto: Marius Ionescu

Articol de - Publicat miercuri, 02 septembrie 2015 00:00

Consiliul General al Municipiului București a aprobat propunerea primarului Oprescu de a aloca 4,3 milioane de lei, din fondul de rezervă, echipei de handbal feminin.

Campioana României, CSM București, va primi 4,3 milioane de lei, aproape un milion de euro, din fondul de rezervă al Primăriei Capitalei, pentru participarea în Liga Campionilor în acest sezon. La propunerea primarului Sorin Oprescu, Consiliul General al Municipiului București a votat alocarea sumei de bani.

Oprescu a venit la ședința de consiliu și a cerut adăugarea pe ordinea de zi a proiectului cu privire la finanțarea participării în Liga Campionilor a echipei de handbal feminin. Primarul a încercat să îi convingă pe consilieri, spunîndu-le că echipa are chiar șanse la cîștigarea trofeului!

Băieții să aștepte

Dacă echipei feminine Primăria îi acordă tot sprijinul, nu același lucru se poate spune despre echipa masculină. Vicecampioana României, CSM București, are datorii mari față de handbaliști, care nu și-au mai primit banii din luna martie. CSM București va participa în actuala ediție a Cupei EHF, iar după trei etape în Liga Națională are trei victorii.

Debut în octombrie

Echipa feminină CSM București e debutantă în grupele Ligii Campionilor și urmează să joace în grupa B, alături de campioana Europei, Buducnost Podgorica (Muntenegru), de  IK Sävehof (Suedia) și MKS Lublin (Polonia). Primul meci e programat pe 16 octombrie, pe teren propriu, împotriva campioanei Poloniei.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
868813906541972
Iulian Popescu Sumalan  •  02 Septembrie 2015, 11:20

Stimati jurnalisti de investigatii. Puteti verifica ce datorii mari are clubul fata de antrenorii de la junioare I, II, III si IV unde nu s-au platit salarii de 5-6 luni de zile? Stiti numai sa laudati ! Dar primarul OPRESCU stie? Aveti curajul sa faceti asemenea investigatii?

868813906541972
Iulian Popescu Sumalan  •  02 Septembrie 2015, 11:18

Vezi toate comentariile (2)
Comentează