SPORTURI  »  HANDBAL  »  ZVONURI

Bursa zvonurilor » Legătura neaşteptată între două meciuri ce se dispută în playoff-ul şi playout-ul ligii feminine de handbal. Plus: cum s-a stins lumina la Deva

Constănţencele, în galben, luptă pentru salvarea de la retrogradare // Foto: Alex Nicodim
Constănţencele, în galben, luptă pentru salvarea de la retrogradare // Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 mai 2014 00:00 / Actualizat marti, 13 mai 2014 22:50

În lumea handbalului circulă teoria conform căreia două dintre meciurile din play-off şi play-out sînt strîns legate între ele, deşi nu au nici un lucru în comun la prima vedere!

Partida din grupa 4-6, de azi, dintre U Jolidon Cluj şi HC Zalău, ora 18:00, va fi arbitrată de cuplul din Constanţa Adrian Georgescu-Mihai Moldoveanu. Celălalt meci e cel de sîmbătă, dintre Neptun Constanţa şi HCM Rm. Vîlcea, care va fi arbitrat de cuplul clujean Sebastian Mîrza-Cristian Nedelea.

Care e legătura? Se vorbeşte de un ajutor reciproc între cuplurile de arbitri, "fluieraşii" constănţeni urmînd să ajute Clujul pentru a prinde ultimul loc de Europa, iar clujenii să ajute Constanţa pentru a se salva de la retrogradare!

S-a stins lumina la timp!
Partida decisivă pentru stabilirea ultimei echipe care va rămîne în luptă pentru retrogradare, dintre Cetate Deva şi CSM Ploieşti, disputată duminică, la Deva, s-a încheiat cu un imens scandal.

Oaspeţii au acuzat că, în partea a doua, cînd ploieştencele erau pe val şi recuperaseră terenul pierdut, apropiindu-se la un singur gol distanţă, 16-17, subit în sală s-a stins lumina.

"Fetele de la Deva abia se mai puteau ţine pe picioare şi atunci, chipurile, a intervenit o pană de curent", au declarat oficialii ploieşteni.

"A fost pană de curent în tot oraşul. Lumina a revenit repede, dar instalaţia sălii e veche şi trebuie foarte mult timp pentru a se reaprinde", a explicat administratorul sălii din Deva.

Meciul a fost întrerupt aproximativ 20 de minute, Deva cîştigînd la final cu 25-21. Tot la Deva a mai fost un caz similar acum doi ani, într-un meci cu HC Zalău.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
masim
masim  •  15 Mai 2014, 10:54

pai daca au inventat astia intrerupatorul ...... stingi lumina cand ai nevoie !

razvyyc
razvyyc  •  14 Mai 2014, 20:54

Prietenia Cluj-Constanta o credeam sfarsita, uite ca prima dragoste nu se uita....

Vezi toate comentariile (2)
Comentează