SPORTURI  »  HANDBAL  »  SCM RM. VÂLCEA-ASTRAHAN 28-28

Campioanele de la SCM Rm. Vâlcea au remizat cu rusoaicele de la Astrahan!

FOTO: Facebook @Vâlcea
FOTO: Facebook @Vâlcea

Articol de - Publicat sambata, 10 august 2019 14:31

SCM Rm. Vâlcea a terminat la egalitate, 28-28 cu Astrahan, echipa de pe locul 5 în prima ligă rusă.

Campioana României bifează al treilea meci consecutiv fără victorie. Învinsă de Corona Brașov în ultimul meci de la "Cupa Vâlcii", 28-25, SCM Rm. Vâlcea a pierdut vineri seara primul amical disputat la Podgorica, 34-35 cu Brest, locul 3 în campionatul Franței. Cele două echipe vor fi adversare în grupa C a Ligii Campionilor.  

Sâmbătă, la prânz, echipa lui Florentin Pera a jucat în compania echipei ruse Astrahanocika Astrahan, locul 5 în ultima ediție a campionatului din Rusia, formație aflată în cantonament la Bar (Muntenegru). Astrahan a condus la pauză cu 14-13, dar la final scorul a fost egal, 28-28.

Irina Glibko, cu 8 goluri, a fost principala marcatoare a campioanei României. Celelalte reușite ale vâlcencelor  au fost realizate de Asma Elghaoui 4, Mireya Gonzales 3, Marta Lopez 3, Anna Grete Norgaard 2, Cristina Florica 2, Kristina Liscevici 2, Alexandra Badea 2, Mădălina Zamfirescu 1 și Andreea Adespii 1. De la Astraham, Anna Kocetova, fosta internațională rusă a marcat de 8 ori.  

Avem patru meciuri tari, aici în Muntenegru, încerc să dau minute tuturor, încerc diferite formule de echipă. Rezultatele sunt mai puțin importante în această fază a pregătirii. Important e ca avem atitudine, luptăm pentru fiecare minge. Ne dorim să terminăm turneul sănătoși și sunt sigur că lucrurile vor arăta din ce în ce mai bine”, a declarat antrenorul Florentin Pera. 

Pentru SCM urmează o dublă cu Buducnost Podgorica, echipă care, de asemenea, face parte din aceeași grupă a Ligii Campionilor. Sâmbătă. la 19:30 e primul joc, iar duminică de la aceeași oră, partida a doua. Campioana Muntenegrului a jucat și ea un meci amical cu Brest, de care a dispus cu 31-23. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează