SPORTURI  »  HANDBAL  »  CORESPONDENȚĂ DE LA PARIS

CAMPIONATUL EUROPEAN DE HANDBAL // VIDEO + FOTO Norvegia distruge Suedia în meciul pentru locul 5 » Intră totuși în istoria neagră a naționalei

FOTO: Marius Ionescu +17   FOTO
FOTO: Marius Ionescu

Articol de - Publicat vineri, 14 decembrie 2018 16:46

Norvegia s-a impus în fața Suediei, scor 38-29, și a terminat pe 5 Campionatul European de handbal feminin din Franța. Fosta campioană a Europei a câştigat tot după înfrângerea cu România, din grupe, dar a fost prea târziu. Nordicele, echipa cu cel mai bun atac, au avut o medie de 32 de goluri pe meci.

  • România și Rusia joacă în prima semifinală, de la 18:30, liveTEXT AICI și în direct pe TVR 1 ș TVR HD.
  • Marian Ursescu, expert in handbal și șef departament Sporturi la GSP, este trimisul Gazetei la Euro, de unde transmite cele mai proaspete informații.

Paris Bercy a fost aproape plină vineri, la meciul pentru locurile 5-6. Jumătate din asistenţă a fost formată din fanii norvegieni, care-şi cumpăraseră bilete de la începutul competiţiei, siguri că favoritele nu vor rata semifinalele.

Norvegia a ajuns însă doar în meciul pentru locurile 5-6, înfrângerile din grupă, 32-33 cu Germania, şi mai ales cea cu România, 23-31, costându-le scump.

Septupla campioană europeană a terminat competiţia însă, în stil de mare echipă. A spulberat Suedia cu 38-29, un derby nordic cu o câştigătoare conturată din start. A fost al patrulea meci consecutiv încheiat cu victorie pentru Norvegia care a avut în cele 7 meciuri disputate o medie de 32 de goluri marcate pe meci, cea mai ridicată dintre toate formaţiile.

Isabelle Gullden, vedeta Suediei, fosta jucătoare de la CSM Bucureşti, nu a jucat azi, fiind menajată, la fel ca şi actuala jucătoare a campioanei României, Sabina Jacobsen.

Este doar al doilea Campionat European pentru Norvegia, din cele 13, la care nordicele nu urcă pe podium.

Vezi și: 

Antrenorul Rusiei, MEMORABIL înainte de meci: "Când m-am dus la culcare știam că jucăm cu Norvegia". A vorbit în tren despre Neagu și Trump

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
cneius
cneius  •  14 Decembrie 2018, 20:10

Esti distrus mai Ursescule !!!

magura
magura  •  14 Decembrie 2018, 20:07

CITAT gspzisti: "Isabelle Gullden, vedeta Suediei, fosta jucătoare de la CSM Bucureşti, nu a jucat contra Suediei nicio secundă..." Ce faceeeeee?

adi_stelistul
adi_stelistul  •  14 Decembrie 2018, 18:30

Chiar nu inteleg ce s-a intamplat cu Norvegia in primele doua meciuri. Dupa forma aratata dupa aceea cred ca iar luau titlul. Foarte ciudata treaba. Ma rog, pe noi ne-a avantajat enorm. Altfel terminam grupa principala pe 4.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează